Demokrat Zafer

DEMOKRAT ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Balıkesir ve Bursa’dan çevre mühendislerinin oluşturduğu Demokratik Çevre Mühendisleri, 14 Ocak’ta yapılacak TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şube 4’üncü dönem şube yönetimine adaylığını açıkladı.

(BURSA) TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14 Ocak’ta 4’üncü dönem şube yönetimini seçecek. Balıkesir ve Bursa’dan çevre mühendislerinden oluşan Demokratik Çevre Mühendisleri grubu, şube yönetimine adaylığını açıkladı.

Demokrat Çevre Mühendisleri, mesleki haklarının yönetmelik ve kararnamelerle yok edilmesine karşı meslek örgütlülüğünden, teknik olarak uygun olmayan ve ekolojik yıkıma neden olan kirlilik yükü yüksek projelere karşı bilim ve doğadan, emek sömürüsüne karşı emekten yana olduklarını savunarak, çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.

Demokratik Çevre Mühendisleri, çalışma programında TBMMOB’un belirlemiş olduğu mühendis asgari ücretlerinin işverenlerce uygulanmasına ve SGK ile Mühendislik Protokolünün hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar yapacaklarını belirtti. Programda, mesleki gelişime yönelik çalışmalar, kadın, işsiz, engelli, akademisyen üyeler için çalışmalar yer alıyor. Ayrıca bilim kurulu oluşturup bilimsel yayın yapacakları ifade ediliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ