Demokrat Zafer

Afyonlular Birlik Gecesinde!

Bursa Afyonlular Derneği’nde Ali Albayrak başkanlığa getirilirken, yeni yönetim Merinos AKKM Gölpark’ta birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

Bursa Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel buluşma programı Bursa’da yaşayan Afyonkarahisarlılar’ın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursa'daki Afyonkarahisarlılar'dan dayanışma gecesi

Merinos Gölpark’ta düzenlenen programa AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Danıştay 10. Daire Başkanı Yılmaz Akçil, Bursa Tarım İl Müdürü İbrahim Acar, Bursa Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Albayrak, dernek üyeleri ve Bursa’da yaşayan Afyonkarahisarlılar katıldı.

Birlik ve beraberlik içinde gözükmelerinin her zaman kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Dernek Başkanı Ali Albayrak, “Bundan böyle daha çok hemşerimiz ile iletişim içinde olacağımızın sözünü veriyoruz. Derneğimizin tüm imkanlarını öncelikle sosyal ve kültürel gelişimleri için kadın ve çocuklarımız için planlanacağının taahhüt ediyoruz. Gecemize katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz programda yer almaktan duyduğu mutluluğu ifade ettiği söylerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise dernek faaliyetlerini ilgiyle takip ettiklerini ve büyükşehir olarak projelerine destek olacaklarını belirtti. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da Afyonkarahisarlılar’ın çalışmalarında bundan sonra da yanlarında yer alacaklarını söyledi. Danıştay 10. Daire Başkanı Yılmaz Akçil ise Afyonkarahisarlı olarak anlamlı gecede hemşehrileriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek birlik beraberlik duygusunu yaşatan dernek başkanı ve üyelerine teşekkür etti.

Bursa Afyonlular Derneği’nde Ali Albayrak başkanlığa seçilirken Başkan Yardımcılığına Halil Bildik, Saymanlığa Özlem İlkbahar, Genel Sekreterliğe Sadık Öztürk getirildi.

Yakup Koçak asil üye olarak yer aldı. Yeni yönetim tarafından Merinos AKKM Gölpark’ta birlik ve dayanışma yemeği düzenlendi. Geceye Danıştay 10. Daire Başkanı Yılmaz Akçil, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım kaymakamı Metin Esen ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi ile Weltew Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı ve Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ