Demokrat Zafer

Yıldırım’da Zafer’e Yetiş Ferit ulaşacak.

Zafer Partisi, yerel seçim startını Yıldırım’da hızlı verdi. Belediye Başkan Adayı Ferit Gürsoy’un isminin açıklanmasıyla partiye yeni kazandırılan üyelere rozetleri takıldı. Partinin ilçe merkezindeki etkinlikte, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüntülü bağlantı kuruldu. Genel Başkan Özdağ, herkese selamlama konuşması yaptı.

Ayrıca yeni üyelere rozetleri takılan etkinlikte, Yıldırım Belediye Başkan Adayı partinin eski üyeleriyle de tanıştırıldı.

Saha çalışmalarına çıkacak olan Zafer Partililer, muhtarlar, pazarcılar ve diğer esnafla buluşmalar yapacak. İlçe Başkanı Selçuk Kaya, Yıldırım’da Ferit Gürsoy’un partilerine katılımıyla fark yaratacaklarını belirtirken, GİK Üyesi Bölge Teşkilat Başkanı Mahmut Kara da Yıldırımlılara güvendiklerini söyledi.

Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ferit Gürsoy ise, ‘’Yıldırım’da dokunmadığımız, ulaşmayacağımız kimse kalmayacak. Yıldırım halkı bana ve partime güvensin. Bu güzel ilçeye çok şeyler katıp kazandıracağız. Hep şunu söylüyorum: Yıldırımlı olup da her ne sebeple olursa olsun bölgeyi terk edenler, bizim görevi devralmamızla özledikleri Yıldırım’a geri dönecekler. Hem de hayal ettikleri bir Yıldırım’da yaşayacaklar’’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ