Demokrat Zafer

Yaşam alanlarının enerjisi de CW Enerji güneş panelleri ile sağlanıyor

  • CW Enerji’nin ürettiği güneş panelleri, Antalya Korkuteli’nde 2680 kWp gücündeki arazi GES’te yerini aldı.
  • CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz “Yaşam alanları için de arazi GES projelerini hayata geçiriyoruz. Antalya’da bulunan bir otel işletmesi için Korkuteli’de 2680 kWp gücündeki güneş enerji santralimizi tamamladık. Güneş panellerimiz sayesinde otel işletmesi yılda yaklaşık 1,951,951 kg karbon salınımının önüne geçecek ve 295 ağacın kurtarılmasını sağlayacak” dedi.

CW Enerji’nin ürettiği güneş panelleri, Antalya’da 2680 kWp gücündeki arazi GES’te yerini aldı.

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, temiz enerji kullanımını artırmak amacıyla çalışmalarına hızla devam ettiklerini söyledi. Yenilenebilir enerji kaynakları kullanarak enerji verimliliğinin artırılabileceğini ve hava kirliliğinin azalmasına katkı sağlanacağını ifade eden Yılmaz, “Yaşam alanları için de arazi GES projelerini hayata geçiriyoruz. Antalya’da bulunan bir otel işletmesi için Korkuteli’de 2680 kWp gücündeki güneş enerji santralimizi tamamladık. Güneş panellerimiz sayesinde otel işletmesi yılda yaklaşık 1,951,951 kg karbon salınımının önüne geçecek ve 295 ağacın kurtarılmasını sağlayacak” diye konuştu.

Yılmaz, güneş enerji santralinin kurulmasıyla birlikte otel işletmesinin enerji ihtiyacının bir kısmını paneller sayesinde karşılayacağını ve aynı zamanda çevresel etkisini azaltarak yeşil ve temiz bir enerji kaynağına da yönelmiş olacağını kaydetti.

Uzun vadede oldukça ekonomik

Güneş enerji santrallerinin kolay kurulabilir sistemler olduğunu dile getiren Yılmaz, “GES’ler uzun vadede oldukça ekonomik bir enerji çözümü sunuyor. Güneş enerjisi her zaman ulaşılabilir bir kaynak olduğu için özellikle son yıllarda ilgi oldukça fazla. Bu nedenle fabrikalar, oteller, sağlık kuruluşları gibi birçok yeri güneş enerji santrali ile donatmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ