Demokrat Zafer

CW Enerji’den 12,5 Milyon Dolarlık Bir Sözleşme Daha

  • CW Enerji, sektöre katkı sağlayacak iş birliklerine imza atmaya devam ediyor. CW Enerji ile Fuat Özsoy İplik arasında 12,5 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.
  • CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, yenilenebilir enerjinin yaygınlaşmasını sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, bu doğrultuda sektöre katkı sağlayacak önemli bir anlaşma daha yaptıklarını söyledi.

  CW Enerji’nin sektörel gelişime katkı sağlayacak çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Firma ile Fuat Özsoy İplik arasında 12,5 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, birbiri ardına anlaşmalara imza atmaya devam ettiklerini söyledi. Bu çerçevede Fuat Özsoy İplik ile de bir sözleşme imzaladıklarını ifade eden Yılmaz, “CW Enerji ile Fuat Özsoy İplik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi arasında, güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirilmek amacıyla KDV hariç 12.455.595,00 USD (Sözleşme imza tarihi itibariyle bu tutar, TCMB Döviz alış USD/TL kuru ile KDV hariç toplam 362.886.286,97 TL’dir) tutarında sözleşme imzalandı” dedi.

Yenilenebilir enerjinin yaygınlaşmasını sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yılmaz, bu doğrultuda sektöre katkı sağlayacak önemli bir anlaşma daha yaptıklarını ve bununla gurur duyduklarını kaydetti.

Çalışmalarımıza devam edeceğiz

“Ülkemiz adına yatırım yapmaktan mutluluk duyuyoruz” diyen Yılmaz, şöyle devam etti: “Ülkemizin enerji alanında bağımsızlık kazanması için yenilenebilir enerji yatırımları çok büyük önem taşıyor. Biz de CW Enerji olarak, yenilenebilir enerji kaynaklarından olan güneş enerji sisteminin her alanda yaygınlaşması için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sınırsız enerji kaynağı olan güneşten daha fazla faydalanarak, yenilenebilir ve temiz enerji kullanımının artması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ