Demokrat Zafer

BUSKİ GENEL MÜDÜRÜ DERHAL GÖREVİNDEN EL ÇEKTİRİLMELİ!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUSKİ hakkında ortaya atılan 150 milyon liralık vurgun iddiası gündeme bomba gibi düşerken, Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı iddiaların ardından basın açıklaması düzenledi.

Zafer Partisi Bursa'dan BUSKİ iddialarına dair açıklama! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi‘nin şirketi olan BUSKİ hakkında ortaya atılan 150 milyon liralık vurgun iddasının ardından Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı BUSKİ önünde basın açıklaması gerçekleştirildi.

Düzenlenen basın açıklamasına, Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi, Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı ve parti üyesi katıldı.

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Kurumsal İlişkiler ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Kazancı’nın konuşmasından satır başları şöyle;

Zafer Partisi olarak Türkiye’de her konunun üzerine gidiyoruz. Bursa’da da herkes artık şunu öğrenecek. Bütün yolsuzlukları, bütün problemleri ortaya çıkaracağız. Kimseden korkmayan, kimseden çekmeyen bir parti var. Bu da Zafer Partisi. Yolsuzluk yapanların tamamı bize saldırıyor.  Zafer Partisi Bursa’da BUSKİ’nin yaptığı yolsuzluk hakkında 2 Ocak’ta bir açıklama yaptı. BUSKİ Genel Müdürü’nün hala neden görevden alınmadığını merak ediyorum. Bu kurumun başındaki Genel Müdür görevden alınmazsa soruşturmanın yapılması mümkün değil. Soruşturmanın savcılık tarafından yürütüldüğünü biliyoruz. Kime ne kadar para aktarıldığını biliyoruz. Ödemenin kimlere yapıldığını biliyoruz. Bütün bunların aydınlığa kavuşması gerekiyor. Bir genci attığı tweet nedeniyle gözaltına alıyorsunuz. Diyorsunuz ki delil karatma. Bu kadar yolsuzluğun ortadan kaldırılması için delil karartma ihtimali yok mu? Olmasaydı 3 Aralık’tan beri bunun hesabını sorarlardı.

“BUSKİ GENEL MÜDÜRÜ BİR AN ÖNCE GÖREVDEN ALINSIN”

Bir an önce buradan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu işin içinde değilse derhal BUSKI Genel Müdürü’nün görevden alınmasına davet ediyoruz. Eğer almıyorsanız Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de onlarla ortak olduğunu itham ediyoruz. Alınmıyorsa Buradaki olayın mevcut yerel yönetimlerle çözülmesi mümkün değil. Size bir hafta süre veriyoruz. BUSKİ Genel Müdürü’nü görevden almazsanız 2’nci aşamaya geçeceğiz. Kimlerin hesaplarına BUSKİ’yle iş yapmayan 10 kişiyi açıklayın. Bu yolsuzlukları yapan BUSKİ’nin yanı sıra muhalefet partilerine de sesleniyorum. CHP Bursa’yı yöneteceğinizi düşünüyorsunuz. Zafer Partisi’nin 2 Ocak’ta açıklama yapmasını mı bekliyordunuz ondan 3 gün sonra açıklama yapmak için. Herkes şunu bilsin bu yolsuzluklara geçit verilmeyecek. O paralardan bir kısmının hangi başka partilere aktarıldığını da açıklayın. Zafer Partisi’nin olduğu hiçbir ilde bunlara göz yumulmayacak. Kimin eli kimin cebinde Bursalılar bilsin. Bursa’yı Bursalılara geri vereceğiz.

“KENDİ PERSONELLERİNİ GECE KAPILARI KAPATIP İFADEYE ÇAĞIRIYORLAR”

BUSKİ’nin şu an 500 milyona yakın borcu var. Su parası neden bu kadar pahalı geliyor. Biz sadece 150 milyonu biliyoruz, 400 milyonlardan bahsediliyor. Bunlar sadece kurum dışı bildiklerimiz, kurum içinde neler oluyor bilmiyoruz. İç denetim yapıyorlar, sayıştay denetliyor diyorlar. Denetlenmiş hali buysa denetlenmemiş halini düşünemiyoruz. Kendi personellerini gece kapıları kapatıp ifadeye çağırıyorlar. Paranın peşinde koşmuyorlar bu haberi kimin sızdırdığı peşinde koşuyorlar. Olacak iş değil. Burdan size sözümüz olsun. Ben Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Bursa’da tüm abonelerdeki su paralarını 0.1 TL yapacağız. Bunun finansmanını nasıl yapacağımızı biliyoruz. Su paralarını kendi ceplerine aktarmak için alıyorlar. Artık muhalefet partisi var, Zafer Partisi var. Bu 1. adımdı, 2. adımda hangi teknolojide nasıl yolsuzluk yaptıklarını aktarmaya devam edeceğiz. Bursa’da içtiğimiz suya kimse haram katamayacak. Zafer Partisi bunun peşini bırakmayacak. Bugün bu açıklamayı Türkiye’de müslümanım diyenler, haram lokma yiyorlar. Türk milletinin gerçek anlamda en müslümanları, dindarları, çocuklarının hakkını yemeyen, haram yemeyen bizleriz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ