Demokrat Zafer

ÜLKE’nin KÖTÜ GİDİŞATINA BİR ÜMİT!

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer TOPRAKÇI Yerel seçimler için düğmeye bastı.
Yaptığı basın açıklamasında ;
“Ülkenin kötü gidişatına bir Ümit olan ve çok net bir biçimde muhalefet yapan Zafer Partisi, yerel seçimlere gümbür gümbür hazırlanmakta.
Genelde olduğu gibi yerel de de Milletimiz bizi bir Ümit olarak görmüş ve bizi yaşanan onca ambargoya rağmen oylarıyla desteklemiştir.
Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği, Türk halkının uluslararası arenadaki rekabet gücüdür.
Gerçek, Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçileri olarak kadını, genci, yaşlısı ve erkeği ile bilim-birlik ve barış düsturuyla uluslararası olduğu gibi yerel arenada da bu gücü kullanarak toplumsal debiyi oluşturmak ve 5 bin yıllık devlet geleneğine sahip Türkiye Cumhuriyeti’nin AKP döneminde kaybedilen tüm değerlerini yeniden hayata geçirmek için sen de bize katıl, sen de Zafer Ailemizde yerini al.
Türk Milliyetçilerinin yükselen değeri Zafer Partisi Gemlik’te de sizlerin teveccühü ile kilit parti olduğunu son seçimlerde gösterdi.
Güçlü yerel kadro ve güçlü yönetim için aday adaylığı sürecimiz Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliklerinde başlamıştır. Milletimizin Aday adaylıklarımıza gösterdiği yoğun ilgisi bizleri mutlu etmiştir.


Gemlik’imiz için en iyi kadroyu oluşturmak adına hem Belediye Başkanlığı için hem de Meclis üyelikleri için aday adaylığı başvuru süreci devam etmektedir.
Siz de bizlerle birlikte yol yürümek bu kutlu yolda yerinizi almak isterseniz başvurularınızı İlçe Başkanlığımıza yapabilirsiniz .

ZAFER inananlarındır . “ dedi .

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ