Demokrat Zafer

Yıldırım’da gövde gösterisi!

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat buluşmaları ve toplu üye katılım programı Handem Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. İYİ Parti Bursa Yerel Seçim hazırlıkları kapsamında adaylarını tanıtarak toplu katılan üyelerine İYİ Parti rozeti takdim edildi.

İYİ Parti Yıldırım’da gövde gösterisi! Üye katılım törenine geniş katılım

enbursa.com

Haber: Ebru Taşdemir
Kamera: Serkan Beyoğlu

İYİ Parti Bursa Yerel Seçim hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu doğrultuda İYİ Parti Bursa’nın adayları tanıtıldı. Öte yandan partiye yeni katılan üyelere de rozet takdimi gerçekleştirildi.

WhatsApp Image 2024 01 03 at 20.36.14 1

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Teşkilat Buluşmaları ve Aday Tanıtım’ Programı Handem Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

WhatsApp Image 2024 01 03 at 20.36.11 1

Programa, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Beklen, İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel, İYİ Parti Gürsu Belediye Başkan Adayı Levent Çelik, İYİ Parti Yıldırım Meclis üyesi Sinan Ateş’in dayısı Mustafa Bozkurt, İYİ Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

WhatsApp Image 2024 01 03 at 20.36.14

İYİ Parti Bursa’nın 17 ilçe başkanı ve ilçe teşkilatlarının katıldığı programda 1 yık önce Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in fotoğrafı dikkat çekti.

WhatsApp Image 2024 01 03 at 20.36.11

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Beklen’in konuşması şu şekilde;

“Yerel seçimlere hür ve müstakil girme kararı almamızın ardından. tartışmalı bir sürece şükürler olsun ki geride bıraktık. Seçimlere hür ve müstakil girme kararımızın kendi aleyhlerine ağır sonuçlar doğuracağının farkında olan siyaset simsarları bu süreçte boş durmadı. Ekranlarda günün her saatinde bizi vurmaya başladılar. Bu durum kendi içimizde de tartışmalara sebep oldu. Bazı arkadaşların tepki göstermesi de gayet doğaldır. Ancak teşkilat hiyerarşisi çerçevesinde son noktada partimizin bir parti yetkili organlarının aldığı karara uyması gerekliydi. Ne var ki dışarıdaki saldırı ve kendi içimizde de şahsi ikballerinin şahsi beklentilerinin karşılanmayacağı endişesini taşıyan bazı arkadaşlarımızda da karşılık buldu. Net olarak görüyoruz ki ilçe ziyaretlerinde bir araya geldiğimizde olumlu gelişmelerin devam edeceğini, sahaya indiğimizde motivasyonun daha da artacağını ve ilk başladığımız heyecanı yeniden kazanacağımıza yürekten inanıyorum”

WhatsApp Image 2024 01 03 at 21.06.34

“BURSA’YI EMANET EDECEĞİMİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ SELÇUK TÜRKOĞLU”

Programda konuşan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti’nin Yerel Seçimler’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu’nu işaret ederek şunları kaydetti;

“Demokrasinin nasıl bir sonuç aldığını da şu anda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde altı yüz milletvekili arasında İYİ Parti’nin ve Bursa’nın gururu olan iki vekilimizle çok iyi görüyoruz. Ben huzurunuzda iki vekilime de teşekkür edip tebrik etmek istiyorum. 31 Mart adaylarımızı 5 Ocak’ta Sayın Genel Meral Akşener’in Bursa ziyaretinde kamuoyuna duyuracağız. 31 Mart’tan sonra da Bursa’yı yönetecek olan İYİ belediyecilik ile Bursa’yı buluşturacak olan adaylarımız emin olun ki şu anda vekillerimizin verdiği performans gibi Bursa’da harikalar yaratacaklar ve Bursa’da 20 yıldır özellikle rant belediyeciliğini seyreden mevcut iktidar partisinin Bursa’yı mahrum bıraktığı tüm hizmetlerden Bursa’yı kurtaracak olan, Bursa’nın bütün sorunlarına çözüm üreterek Bursa’yla ilgili bugüne kadar ortaya konmayan projeleri ortaya koyarak yine Bursa’nın on sekiz belediye başkanıyla yüz yüze olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İki gün sonra genel başkanımızla elini kaldırarak Bursa’yı emanet edeceğimiz 31 Mart’tan sonra Bursa’yı yönetecek olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Selçuk Türkoğlu’dur.”

 

WhatsApp Image 2024 01 03 at 21.02.10

HASAN TOKTAŞ: TAHTEREVALLİ SİYASETİNE ÇOMAK SOKACAĞIZ

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, “Dört bir taraftan İYİ Parti şu anda saldırıya uğruyor malum. Başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere partimizin üzerine gelebildikleri kadar iktidarıyla muhalefetiyle geliyorlar. İktidarın üzerimize gelmesine alışıktık da muhalefet hür ve müstakil seçimlere girme irademizden sonra muhalefetin yayın organlarının da adeta uzman medyası gibi üzerimize gelmiş olmaları da kendi bilecekleri iş. Kim ne yaparsa yapsın, kim nasıl düşünürse düşünsün bunun yirmi yıldır Türkiye’de sergilemiş oldukları bu tahterevalli siyasetine biz çomak sokacağız” diye konuştu.

82237a44 28b4 41c2 8f73 28d34dfeb73e

Toktaş, konuşmasında Sinan Ateş’i anan Toktaş, dava konusuna değindi. Toktaş, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını geride bıraktık. Yüzüncü yıla yakışır bir yılı geride bırakmadık aslında. Bugün Türkiye’de üçüncü bin yılın Türkiye’sinde bir yıl oldu. Sinan Ateş Ankara’nın göbeğinde şehit edileli. Bu ülkenin 38 yaşındaki bir akademisyeni bir üniversitenin doçent doktoru Ankara’nın göbeğinde adeta katledildi. Hala davası açılmadı. Adalet yok, hukuk yok böyle bir Türkiye. Yüzüncü yıla yakışan bir Türkiye midir? Adaletin ve hukukun adamına göre uygulandığı, siyasetçiye göre uygulandığı, yakına göre uygulandığı bir Türkiye Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Türkiye’si değildir ve asla olmamalıdır” dedi.

Cuma günü Bursa’yı ziyaret edecek olan Meral Akşener programında ilan edilecek adaylara değinen Toktaş, “Genel başkanımızın ortaya koymuş olduğu hür ve müstakil seçimlerini seçimlere girme iradesine bütün saldırılara rağmen hep birlikte sahip çıkacağız. Biz ikimiz Hasan Toptaş ve Selçuk Türkoğlu dizin emeklerinizin üzerine çıkarak milletvekili olduk. Sizin sayenizde olduk. Selçuk Türkoğlu benden biraz daha çalıştı. Şu an Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Allah razı olsun ondan bütçe görüşmelerinde Milli Eğitim Bakanı kaçacak delik aradı. Bu milletin hakkını hukukunu korumak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde eksik gördüklerimizi çıkıp kürsü söylemek bizim boynumuza borçtur. Bu seçimlerde ne kadar iddia sahibi olduğumuzu Bursa’da belediyelerin tamamına talip olduğumuzu gelin Bursa kamuoyuna hep beraber cuma akşamı gösterelim” diye konuştu.

b1636450 0edd 4bf7 a8a2 133d286241ca 1

TÜRKOĞLU: BİZİM BİR BURSA HAYALİMİZ VAR

Programda konuşan İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı iddialarına yanıt verdi.

Türkoğlu, “Büyükşehir adaylığıyla ilgili birkaç konuyu paylaşacağım. Bu memlekette herkes biliyor 2023 yılı ile alakalı hem yerelde ve hem de genelde ülkede vadedilenleri ve karşılaştığımız fotoğrafı da biliyor. En büyük paramızla yarım kilo et alamaz hale geldi memleket. Memleketi muhtaç hale getirenler, insanları sosyal yardımlara muhtaç hale getirenler, adaleti, hukuku çöpe attı. Sonuç olarak ben Allah nasip eder, genel başkanımızın katıldığı toplantıda, ilçe belediye başkan adaylarımızla büyük çoğunluğunu açıkladığımız ve bizim de elimiz kaldırıldıktan sonra şimdiden başladık da hep birlikte ve yine alanlara çıkacağız. Medya onlarınsa meydan bizim deyip çalışacağız. İl başkanlığımızda bir arge grubumuz var. Yaklaşık bir, bir buçuk yıldan beri çalışıyorlar. Ve bir kitapçık haline de geldi. Bizim bir Bursa hayalimiz var. Bizim daha yaşanabilir, daha yeşil, daha akıllı şehirler oluşturacak planlarımız, projelerimiz hazır. Kaynak da hazır, popülizm olsun diye söylemiyorum. Çalmazsanız yetecek” dedi.

‘BUSKİ MESELESİNİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLAYACAĞIZ’

Konuşmasını sürdüren Türkoğlu, BUSKİ’deki yolsuzluk iddialarına karşılık şunları kaydetti;

“Türkiye’nin, bütün meselesi yolsuzluk hırsızlık. Bakın iki gündür sosyal medyada yazılıyor gazetelerde başladı. Biz de inşallah önümüzdeki hafta açıklayacağız. BUSKİ’de gelip çok ağır bir yolsuzluk var. Kimine göre iki yüz üç yüz milyon, kimine göre beş yüz altı yüz milyon. Kaç yıldır devam eden şirketler, şebekeler kurulmuş. Her yerden çalıyorlar arkadaşlar. Her yerden çalıyorlar. Beytül mala, yetimin hakkına sahip çıkmayacaksak bunlar için mücadele etmeyecekse haklının hakkını, yetimin rızkını sahibine teslim etmeyecek, Allah bize etmeyecekse Allah bize böyle görevleri nasip etmesin. Bunun için mücadele edeceğiz.”

bf3d10d6 8b11 48c0 a87c a2cf97368d44

Konuşmaların ardından İYİ Parti Yıldırım’a katılan üyelere rozet takdimi gerçekleştirildi.
Rozetleri İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekilleri Hasan Toktaş ve Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Beklen ile İYİ Parti Yıldırım Meclis Üyesi Mustafa Bozkurt takdim etti.

9006ccb6 2daf 4691 b648 fa49ad145da5

Rozet takdiminin ardından toplu fotoğraf çektirilerek program sonlandı.

df0c89cc 17ba 4852 8596 0acfe5386a46
178646a7 8262 4780 9f9d 8afa59c23fd6
a254d3e6 4d1e 46ec baff f6eff83d5559
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ