Demokrat Zafer

Bursa Renk Otizm Derneği’nden Muhteşem 2023’e Veda Etkinliği!

Ülkemizde otizmi Yağmur Adam ile tanıdık. Otizmli çocukların eğitiminde en önemli konunun kaynaştırma eğitimi olduğuna dikkat çeken Renk Otizm Derneği kurucu başkanı Ferhan Özvatan ve dernek yöneticileri 2023’e yakışır bir veda etkinliği düzenledi.

Bursa Renk Otizm Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği yıl sonu etkinliğinde otizmli çocuklar ,Otizmli gençler ve aileleri ile Bursa Çekirge de bulunan Tiara Hotelde eğlenerek 2023 yılını uğurladılar 2024 yılına hoş geldin dediler. Tiara Hotelin salon sponsorluğunda Derneğimiz tarafından hazırlanan programda, Otizmli çocuk ve gençler 114 kişilik davetli gönüllerince eğlendi. Yemek ile başlayan program DJ Mustafa Dinçer Gönüllü olarak destek vererek gençlerin günümüz pop parçaları eşliğinde gönüllerince eğlenmelerini sağlarken, derneğin 8.yıl yazılı pasta kesimi ile çocukların coşkulu eğlencesi gün sonuna kadar devam etti. Geleneksel yılbaşı etkinliğinde Otizmli Berk Doğan küçük bir keman konseri ile programa renk kattı.
Yıl sonu balomuzda önemli konuklarda vardı Yıldırım Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü @ Filiz Çilingir @Talip Döbeş @Anadolu İncisi Derneği Başkanı @Özden Ermutlu @Ayşegül Kavuşturan @Bobayder Yönetim Kurulu Başkanı Kıymet Bilgici katılımları ile programımıza renk kattı .

Ferhan Özvatan; “Davetimize katılan tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tiara otele Salon sponsoru oldukları için ve DJ Mustafa Dinçer gönüllü olarak programımıza destek vermesinden dolayı, çocuklarımızın 2024 yılını neşe ile karşılamalarını destek oldukları için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Anne babalar, çocuklarının eğitim ve gelişim sürecinde çok önemlidir. Çocuklarımızı doğru yönlendirmek için anne ve babalara önemli görev düşüyor. Çocuklarımızın eğitimlere her zaman katılmalı, çünkü eğitimlerde alınacak altın değerinde bir söz, kişinin belki de hayatını değiştirecektir. Hayatı, bugünü onlarla beraber paylaşacağız. İstiyoruz ki toplum, özellikle otizmli çocuklara daha duyarlı olsun. Onları da hayatın içine almamız, onlarla birlikte olmamız lazım.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ