Demokrat Zafer

Hande Yener : Güzellik merkezleri olmasaydı şimdi yüzüme bakmazdınız diyerek espriyi patlattı!

Ünlü Magazinci Sedat Sarıkaya’nın özel haberine göre,Ünlü şarkıcı Hande Yener, İzmit’te Sevim Alan Beauty Palace güzellik merkezinin açılışına katıldı.Hande Yener dükkanın açılışını yaptı. Mini konser veren Yener, enerjisiyle sevenlerine soğuk havada  keyifli dakikalar geçirtti.

Haber Sedat Sarıkaya

Kocaeli /İzmit’te  Sevim Alan Beauty Palace güzellik merkezinin açılışı, Hande Yener’in katılımıyla gerçekleştirildi. 49 yaşındaki ünlü sanatçı, açılışta verdiği konser ile sevenlerini eğlendirdi. Güzellik merkezinin sahipleri ise Hande Yener’e sahnede eşlik etti. Kıyafeti ile dikkat çeken Hande Yener, sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Yaklaşık olarak 1 saat boyunca sahnede kaldı. Hande Yener güzellik merkezinin sahiplerine kaçıncı şube bu diye sordu güzellik merkezinin sahipleri 22 galiba diyerek cevap verdi.

Gençleştiriyorsanız herkes gelir!

Hande Yener sahnede “Gençlestiriyorsanız herkes gelir. İnsanların tercihi biliyorsunuz ki genç kalabilmek, sağlıklı kalabilmek o yüzden ben öneriyorum ben kendimi böyle koruyorum. Güzellik merkezleri olmasaydı şimdi yüzüme bakmazdınız diyerek espriyi patlattı. Kendinize baktığınız zaman zamanında başlarsanız tavsiye ediyorum tabi beylere de tavsiye ediyorum kadınlar içinde var erkekler için de var biraz bu işlerden bahsetmek lazım”. diyerek sahnede diğer şarkılarına devam etti ve konser bitimi aracı ile alandan uzaklaştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ