Demokrat Zafer

Konak sosyal medya hesabından haddini aşarak İslâm’a ve Diyanete karşı zehrini kusmuştur.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı’dan sözde sanatçı Volkan Konak’a Sert Tepki!
Genel Başkan Yardımcısı Şanlı , sözde sanatçı Konak’ın Diyanet ve Diyanet Çalışanlarını hedef alan paylaşımına sert tepki göstererek açıklama yaptı. Şanlı şunları söyledi;
“Diyanet’in Cuma hutbesinde yılbaşı kutlamalarına ve alkolün haram olmasına dair ifadelerin yer alması sözde şarkıcı Volkan Konak’ı rahatsız etmiş!
Yılbaşı kutlamalarının dinen uygun görülmemesi üzerine okunan hutbeye Şarkıcı Volkan Konak sosyal medya hesabından haddini aşarak İslâm’a ve Diyanete karşı zehrini kusmuştur.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a göndermede bulunan Konak, sosyal medyada sert ifadeler kullanarak ;
“Atatürk’ün kurduğu Diyanetin koltuğunu işgal eden zat; insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sektörlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır.”
“Bir kadeh de sizler için içiyorum”
“Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…” ifadelerine yer vermiştir.
PROVAKATOR Sözde Sanatçı Volkan Konak’ın sosyal medya üzerinden Diyanet İşleri Başkanı ve çalışanlarına yönelik olarak yaptığı açıklamayı nefretle ve esefle kınıyoruz. Bu sözde sanatçı belliki ağız ishaline yakalanmıştır. Daha önceleri de bölücü terör örgütlerine destek açıklamalarından dolayı Türk Milleti’nin tepkisini çeken Konak, şimdi de cami duvarına siğmiştir.

DİYANET, ATATÜRK’ün MANEVİ ORDUMUZ DEDİĞİ BİR KURUMDUR.

Diyanet’in her türlü siyasi düşüncenin, ideolojinin ve gündelik tartışmaların dışında anayasal bir kurumdur. “Bunun bir gereği olarak Başkanlığımız, devletimiz ve milletimizin bekası, insanımızın huzur ve selameti için toplumun bütün katmanlarını kuşatıcı bir anlayışla hakikati dillendirmeye ve bu minvalde hizmet üretmeye devam etmektedir. Başkanlığımızın bütün bu hassasiyetlerine rağmen, bazı kesimlerce zaman zaman kurum ve mensuplarıyla ilgili olumsuz algı oluşturulmaya çalışıldığına şahit oluyoruz. Bu, bugüne ait bir durum da değildir. Ne yazık ki son asır boyunca medyada en fazla gündeme gelen konulardan biri din ve diyanet ile ilgili konulardır. Maalesef bu da çok düzensiz şekilde, gelişigüzel, yalan-yanlış bilgilerle, çoğu zaman sığ bir ideolojik düzlemde ve ön yargıyla yapılmaktadır. Bu durum, yeni nesillerin bilincinde onarılmaz yaralar açmakta, din-değer ve medeniyet algısını tahrip etmektedir. Doğru olmayan bir bilgiyi yaygınlaştırdığınız zaman gençler, yeni nesiller onu doğru zannediyor ve oradan bir ön yargı oluşuyor. Dolayısıyla bu sadece hedeflenen kurumu değil, o kurumla ilgili belki milyonları etkiliyor”
“Diyanet İşleri Başkanlığı’nın toplumun her kesimine hizmet verdiğini biliyorsunuz. Anayasamız, Diyanet İşleri Başkanlığı’na toplumun sadece bir kesimini değil her bir ferdini din konusunda aydınlatmak üzere yetki vermiştir. Doğru bilginin kaynağı ise Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin sünnetidir. Bu doğru bilgileri sunmak, toplumu hurafelerden, aşırılıklardan uzaklaştırmak ve korumak ilkesini Diyanet İşleri Başkanlığı hiçbir zaman kaybetmedi ve kaybetmemiştir. Kurulduğu günden bugüne kadar başta din hizmetleri, din eğitimi ve yayın faaliyetleri olmak üzere anayasal görevlerini, kanunla kendisine verilen yetkileri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmıştır. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güzide kuruluşu Diyanet ve Diyanet çalışanlarının her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.”

SANATÇILAR SORUMSUZ DAVRANAMAZ.

“Sanatçıların toplumlarda verdiği mesajların çok önemli ve değerli olduğuna inanıyoruz. Yaşadığı toplumda sevilen, sayılan ve toplumun bilinen yüzleri olan sanatçıların; toplumda davranışları, konuşmaları ile kendilerini izleyen, takip eden, örnek alanların, düşüncelerini benimseyenlerin olduğunu unutmaması gerekir.”

Geldiği , gittiği yeri bilmeyen zavallı sözde şarkıcı…

“Yaşadığın topluma saygılı, toprağına saygılı, devletine saygılı, geçimini sağladığın ülkene saygılı olmak zorundasın . Sanatçılığını ve sorumluluğunu aldığın herşeye karşı saygılı olmak zorundasın. Sanatçısın ve örnek alınan insansın… Devletin kurumlarını eleştirmek, küçük düşürmek,alay etmek ancak ve ancak terör sevicisi, Türk-İslâm düşmanı sözde sanatçı Volkan Konakçı’ya yakışır. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak Devletin kurumunu ve çalışanlarını küçük düşüren, terörü ve teröristi öven bölücü sanatçı ile ilgili Cumhuriyet Savcılarına suç duyurusunda bulunuyoruz.

Halkın %99’unun Müslüman olduğu bu aziz Milleti ve onun inancını beğenmeyen Volkan Konak’a sınır kapılarının açık olduğunu hatırlatıyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ