Demokrat Zafer

PAPERWORK İLE KURUMSAL OLGUNLUĞUNUZU GELİŞTİRİN: 30 DAKİKALIK ÜCRETSİZ WEB SEMİNERİ SERİSİ

Kurumsal Dünyada Sürdürülebilir Başarının Sırrı Nedir?

İş süreçlerini otomatikleştirmeye ve kurumsal olgunluğu geliştirmeye yardımcı olan platform PaperWork, her ay ücretsiz olarak gerçekleştirdiği “PaperWork ile Sadece 30 Dakika” webinar serisinin yeni bölümünü 28 Mart’ta yayınlayacak.

Kuruluşların iş süreçlerini optimize etmelerine ve genel performanslarını geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen webinar serisinin bu ayki konuşmacısı Angela Teresi.

Bir şirketin gelişim yolculuğunda hangi aşamalardan geçtiğini ve şu anki konumunuzu nasıl belirleyeceğinizi hiç merak ettiniz mi?

28 Mart’ta gerçekleşecek webinarda, GROW International Training & Consulting‘in deneyimli Senior Partner’ı Angela Teresi, kurumsal dünyada sürdürülebilir başarının sırrını ve bir şirketin gelişim yolculuğunda hangi aşamalardan geçtiğini ele alacak. Ayrıca, her aşamada karşılaşılan yaygın tuzaklardan kaçınmanın ve kurumsal olgunluğunuzu bir sonraki seviyeye taşımanın yollarını paylaşacak. Katılımcılar, kendi şirketlerinin gelişim aşamasını belirlemelerine yardımcı olacak pratik araçlar ve stratejiler öğrenecekler.

İş süreçlerini optimize etmek ve kurumsal olgunluğunu geliştirmek isteyen kişilerin ücretsiz katılımı ile gerçekleştirilecek webinarın amacını şöyle özetleyebiliriz:

  • Kurumsal olgunluk kavramını ve önemini anlamak
  • Bir şirketin gelişim aşamalarını ve her aşamanın özelliklerini öğrenmek
  • Kendi şirketinizin gelişim aşamasını belirlemek
  • Kurumsal olgunluğunuzu bir sonraki seviyeye taşımanın yollarını keşfetmek

Kayıt:

28 Mart 2024 tarihinde saat 15:00’te gerçekleşecek webinara aşağıdaki linkten ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz.

Webinar kayıt linki: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_2LNd3GWPSMKlBPrjh_NPeg

Web Semineri Serisi Hakkında:

PaperWork’ün “PaperWork ile Sadece 30 Dakika” webinar serisi, iş süreçlerini optimize etme, belge yönetimi, veri analizi, sürekli iyileştirme ve kurumsal olgunluk gibi konularda bilgi edinmek için harika bir fırsat sunmaktadır.

PAPERWORK 1998 yılında kurulduğu tarihten itibaren, sadece iş akışı ve doküman yönetim konusuna odaklanarak, uzmanlaşmış kadrosuyla PaperWork ürün ailesini geliştirmiştir. Yapay zekâ destekli PaperWork platformu, Low Code mimarisi ve sürükle bırak ile çalışan form ve iş akışı tasarım araçları sayesinde, firmalarda çok kısa sürede uyarlanabilmektedir.

Dijital dönüşümün temel taşlarından olan PaperWork, iş akış ve doküman yönetim çözümüdür. Verimsiz kâğıt ve Excel formları ortadan kaldırır. Webden, mobilden, evden, ofisten görev yapılmasını ve belgelere ulaşılmasını sağlar. Görevler, çalışanların iş yüküne göre dağıtılır. Tamamlanma süreleri ölçülür. İşlerin anlık takibi ve süreç yönetim performanslarının ölçülmesi, firmaya çeviklik kazandırır. Süreç modelinin kolayca değiştirilmesi, değişimler karşısında hızlı hareket edilmesini sağlar. Sorunlu noktalar tespit edilir, iyileştirilir. Kaynak planlaması yapılır. Çalışanların zamanı, en verimli şekilde kullanılır. İşlerin tanımlı kurallara bağlı olarak yapılması, süreç otomasyonunu sağlar. Sistem, doğru kişiye, doğru dokümanı zamanında ulaştırır, kurum içinde belgelerin güvenli olarak paylaşılmasını sağlar, belge versiyonlarını düzenler ve değişiklikleri takip eder.

Daha fazla bilgi için: www.paperwork.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ