Demokrat Zafer

DEMOKRAT ORHANGAZİ; “2019’da Direkten Döndüğümüz Maçın Rövanşını Almaya Hazırız!”

Demokrat Parti’nin Olağan İlçe Kongresi’nde Orhangazi’de Baki Bekar güven tazeledi. Parti lokalinde gerçekleşen kongreye GİK ve MKK üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

İl Başkanı Çağrı Kaplan; “Her seçimde yaşadığımız orantısız bir provaganda dönemiyle 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde iktidarın 20 yıldır yerelde elinde tuttuğu belediyeleri elinden almaya çalışacağız. Orhangazi, demokratların her zaman kalesi olmuş bir ilçemizdir. Baki Bekar başkanımızın son 1 yıldır yaptığı etkili muhalefetle de burada yaşayan vatandaşlarımızın umutları da bizim iktidarımız zamanında yeşereceğini sokaktaki vatandaşla kucaklaştığımızda daha da iyi anlamış olduk. Demokrat kadrolar en kısa zamanda yerel iktidara gelecek ve vatandaşımızın kahır eziyeti sona erecektir.” dedi.

İlçe Başkanı Baki Bekar; “22 yıllık iktidar ve onun destekçileri önümüze 2019’da birçok engel ve bel altı vuruşlar çıkarmasına rağmen biz Orhangazi’nin en nitelikli ve nicelikli adayı olan ağabeyimiz Çetin Çoklar beyi çıkarttık. Son 15 gün içinde üzerimize oynanan kaotik oyunlar nedeniyle de bu işin içinde iktidarın adayı en gerilerden gelmesine rağmen sıyrılıp çıktı! Şimdi plağı arkaya sayıp baktığınızda borç yükünü 4 katına çıkartmış bir belediye ile karşı karşıyayız. Belediye yönetimi bu açmazı kapatmak için terminal başta olmak üzere ilçedeki kupon arazileri Ortadoğu odaklı para oligarklarına verme derdine düştü, yakında mezarları da satarlar! O nedenle Orhangazi’nin fabrika ayarlarına dönebilmesi için Demokrat Kadrolara bir şans daha vermesi vatandaşlarımız için önemli. Biz hazırlıklarımızı tamamladık. İşaret fişeği ile tekrar bizim olan emaneti tekrar geri alacağız!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ