Demokrat Zafer

‘FEVZİ KAHRAMAN’ ZAFER YOLCUSUMU! BÜYÜK BULUŞMA!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Genel Başkan Yardımcısı Bayram Kazancı, beraberinde Genel İdare Kurulu Üyesi-Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Kara ve İl Başkanı Cihat Gazi ile birlikte geçtiğimiz Cuma günü Karacabey’e çıkarma yaptı.

İlçe Başkanı Vahit Can Demir ve İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Demirezen’in de hazır bulunduğu ziyarette, Zafer Partisi’nin Karacabey’deki yerel seçimlerde izleyeceği yol haritası hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bu doğrultuda Zafer Partisi yöneticileri, Karacabey Belediye Başkan adaylığı konusunda ilçenin sevilen eğitimcilerinden ve bir dönem aktif siyasetin içinde de yer alan Fevzi Kahraman’la yaklaşık 2 saat süren bir görüşme yaptı. Samimi bir havada geçen bu görüşmeden şu an için net bir karar çıkmazken, Fevzi Kahraman’ın Zafer Partisi’nin Karacabey Belediye Başkan adaylığı noktasında en güçlü isim olarak öne çıktığı gözlendi.

Son dönemlerde ortaya koyduğu kararlı politikaları nedeniyle dikkatleri üzerine çeken Zafer Partisi, bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Genel Başkan Ümit Özdağ tarafından Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamıştı. Enerji ve Teknoloji Uzmanı, Sanayici ve İşinsanı Bayram Kazancı, Zafer Partisi’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Bursa siyasetinde önemli izler bırakan Bayram Kazancı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanması sonrası ilk ciddi ziyaretini Karacabey’e gerçekleştirdi. Beraberinde Genel İdare Kurulu Üyesi-Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Kara ve İl Başkanı Cihat Gazi ile birlikte geçtiğimiz Cuma günü Karacabey’e çıkarma yapan Bayram Kazancı, ilk olarak İlçe Başkanı Vahit Can Demir ve İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Demirezen’le bir araya geldi. Karacabey’deki yerel seçimlerde iddialı olmak isteyen Zafer Partisi, bunun için de güçlü bir isimle yol yürümek adına çalışma başlattı.

Karacabey’e büyük önem verdiği gözlenen Zafer Partisi’nin yerel seçimlerde başarılı olmak adına ilçenin sevilen ve saygı gören eğitimcilerinden, bir dönem aktif siyasetin içinde de yer alan Fevzi Kahraman’la görüştükleri öğrenildi. Samimi bir havada gerçekleşen görüşmeden şuan için net bir karar çıkmadı. Ancak; Fevzi Kahraman’ın Zafer Partisi’nden Karacabey Belediye Başkan adaylığı noktasında öne çıkan en güçlü isim olduğu vurgulandı.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Zafer Partisi Karacabey İlçe Başkanı Vahit Can Demir ile Fevzi Kahraman, yapılan görüşmenin güzel geçtiğini ve zaman içinde bu durumun netlik kazanacağını söyledi.

İlçe Başkanı Vahit Can Demir, “Fevzi Kahraman hocamız Karacabey’imiz adına önemli bir isim ve değerli bir eğitimci. Ayrıca kendisi iyi de bir Türk milliyetçisidir. Onun gibi duayen ve tecrübeli biriyle bu hizmet davasında yürümek bizim için onurdur. Evet kendisiyle yaklaşık 2 saat görüştük. Fikir alışverişinde bulunduk. Görüşme gayet güzel geçti. Sayın Kahraman’ın bazı özel endişeleri var ama çözülmeyecek şeyler değil. Umut ediyorum ilerleyen günlerde bu konu olumlu anlamda netlik kazanacak.” dedi.

Fevzi Kahraman ise, “Zafer Partisi yöneticilerinin ilgi ve alakasına teşekkür ediyorum. Gerçekten Karacabey’e büyük önem veriyorlar. Yerel seçimlerde iddialı olmak istiyorlar. Düşüncelerine saygı duyuyorum. Belediye Başkan adaylığı noktasında bazı özel çekincelerim var ancak siyasette 24 saat bile çok önemlidir.

Şu an net bir durum yok. Ancak ilerleyen günlerde ne olur hep birlikte göreceğiz. İlçemiz adına hayırlısı olsun.” ifadesini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ