Demokrat Zafer

CHP İl’den Gelecek İl’e Ziyaret! Ne Konuştular!

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü gecikmiş ziyaretlerinden birini Gelecek Partisi İl Başkanlığı’na dün gece gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve yöneticileri, Gelecek Parti İl Başkanı Mahmut Fuat Kadıoğlu ve yöneticileriyle buluşarak 78 dakikalık bir görüşme yaptı. Görüşmede geniş iş birliği konularının öncelikli olarak ele alındığı arkasından da Bursa’nın kronikleşmiş 8 konusunun görüşüldüğü öğrenildi. CHP, Nilüfer ve Mudanya’da belediye başkanlığı adaylığında rekor sayılara ulaşırken diğer ilçelerde sosyal demokrat isimlerin talepte bulunmaması Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve Yeşiltaş ekibinin saha çalışmalarını etkiliyor. Yeşiltaş’ın, Gelecek Partili Kadıoğlu’na “Bursa Özeli” ismi ile 2,5 aylık çalışma sonrası oluşturduğu bir çizelge verdiği kulislerde konuşulmaya başladı.

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığı’da belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için duyurduğu son tarih olan 1 aralık sonrası başvuruları aldığı halde bugüne kadar isim açıklamaması olası bir iş birliğine işaret ediyor. Bu kritik buluşma öncesi Gelecek Parti Bursa İl Başkanı Fuat Kadıoğlu, ilçe başkanlarıyla bir araya gelmiş durum değerlendirmesi yapmıştı. Kadıoğlu’nun kurmaylarıyla birlikte, CHP Heyeti ile yaptığı görüşmeden saatler önce Gelecek Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ercan Sönmez’in iş yerine yapmış olduğu ziyaret ise oldukça dikkat çekti.

CHP’nin Yıldırım’da henüz resmileşmiş bir adayının bulunmaması, Gelecek Partililerin Genel Seçimlerde vermiş olduğu çabalar sonrası CHP’den Orhan Sarıbal’ın vekil olarak Ankara’ya gitmesinde önemli rol oynayan Ercan Sönmez’i “Potansiyel aday o’mu” sorularını akıllara getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ