Demokrat Zafer

LEVENT KARADAĞ İLE DİJİTAL GÖNÜLLÜLÜK KAYITLARI BAŞLADI!

Toplumda aktif yurttaş katılımını arttırmak amacıyla “Farkındalık Seminerleri” düzenleyen Gönüllü Okulu; bireylerin farkındalıklarını hayata geçirebilmek için hem bireysel hem de sosyal açıdan güçlendirilmelerine yönelik çalışmalar yapıyor.

8 Şubat Salı günü 20.30-22.00 saatleri arasında Levent Karadağ ile Dijital Gönüllülük semineriyle; Gönüllü Okulu, dijital teknolojilerle gezegendeki yaşamı tehdit eden etmenlere karşı oluşan dünyanın her yerinden aynı düşüncelerdeki gruplara katılmanın ve gönüllü olmanın yollarını anlatmayı amaçlıyor. Aktif yurttaş bilinciyle hareket etmek isteyen herkesin katılımını bekliyor.

Başvuru linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz:
https://fonzip.com/gonulluhizmetlerdernegi/form/gonullu-okulu-dijital-gonulluluk-basvuru-formu

LEVENT KARADAĞ KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimlerinden mezun oldu.  35 yıldır ulusal ve küresel şirketlerde; Bilgisayar Öğretmeni, Programcı, Sistem Analist, İş Geliştirme ve Pazarlama Yöneticisi, Bilgi İşlem Müdürü, Genel Müdür görevlerinde bulundu. Türkiye Bilişim Derneğinde 10 yıldan fazla yönetim kurulu üyeliği ve 4 yıl başkanlık yapmıştır. Türkiye’nin e-ticaret taşınması projesinde yer almış, e-ticaret yasası için TBMM de görüşlerini bildirmiştir. Türkiye’nin Türkçe yayınlanan 5 bilgisayar kitabından birini yazmıştır. İnternet Pazarlama ve İnternet Sizi Bekliyor kitaplarını yazmış, 3 yıl Milliyet gazetesinin internet sitesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Bilişim ve dijital alanda yüzlerce seminer organize etmiştir. Dijital Dönüşüm, proje yönetimi, bilişim eğitimleri, dijital ebeveyn eğitimleri, çocuklar için kodlama ve robotik eğitimleri alanında çok sayıda eğitim vermiştir. AB, Kalkınma Ajansı ve TÜBİTAK projeleri hazırlamış ve yönetmiştir. Hâlen, Dijital Dönüşüm Platformu Başkanlığı ve BLM Şirketler Grubu Başkanlığı sürdürmektedir.

Gönüllü Okulu’nun eğitim ve etkinliklerinden haberdar olmak için buradan Telegram grubumuza katılabilirsiniz!

Gönüllü Okulu Ekibi gonulluokulu@gmail.com Instagram: @gonulluokulu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ