Demokrat Zafer

Efsane Tekrar Aday! “Yaşamaktan Mutlu Olacağınız Bir Yıldırım İçin Adayım!”

10 yıldır her parti gurubunun saygısını kazanan CHP’li Belediye Meclis üyesi bir dönem daha aday! Sivri çıkışlarıyla Yıldırım Belediye Meclisi’nde gündeme oturan emekli öğretmen Cemil Ocak 2024-2029 dönemi için birkez daha adaylığını koydu. İsmail Hakkı Edebali ve Oktay Yılmaz’ın belediye yönetimlerini en sert şekilde eleştirilerle ezen, her eleştirisi sonrası vatandaşın bölgesel yada mahallede yaşadığı günlük sorunları Büyükşehir ve Yıldırım Belediyesi tarafından çözüme kavuşturan Cemil Ocak “Bir dönem daha varım!” dedi. Yıldırım’ın Türkiye’nin en gelişmiş köyü olduğunu her platformda dile getiren Cemil Aydın bu dönem için sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hakim kılmak adına tüm gençleri ve kadınları CHP çatısı altında toplanmaya çağırıyor. Cemil Ocak; “Türkiye’nin en büyük köyünü modern bir kent haline getirmek için tüm yurttaşlarımızı Yıldırım CHP’nin gönüldaşı olmaya davet ediyorum! 20 yıldır çalınan hayallerinizi geri almak istiyorsanız CHP’nin nitelikli kadrolarına omuz atın!” dedi.

Cemil Ocak Kimdir?
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim fakültesi Eğitim Proğramlarından 30.11.1988 Mezun oldu
Bursa ‘ ya 1988 atandı
İlk görev yeri :
Yıldırım Vatan ilkokulu sınıf öğretmenliği.
Yıldırım Arif Nihat Asya ilkokulu öğretmenliği
Yıldırım Mehmet Akif ilkokulu Müdür Yardımcılığı
Yıldırım İhsan Dört ilkokul Müdürlüğü
Yıldırım Şirinevler İlkokul Müdürlüğü
Yıldırım Bülent Aslan ilköğretim Okulu Kurucu Müdürlüğü.
Osmangazi Merinos ilköğretim Okulu Müdürlüğü
01/01/2006 Emekli
Temmuz 2006- 2017
Özel MTS KURAL Sürücü Kursuları Kurum Müdürlükleri.
2011 CHP 12. Madde ile üyeli yapılan. O tarih itibari ile CHP içinde aktif siyasetin içinde olan.
2014 30 Mart Mahalli Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyelikleri ön seçimine 66 kişi ile seçime girip. 3 sırada çıktığı halde partimiz yeterli oy alamadığı için belediye Meclisi’ne giremedim.
Rahmetli Meclis üyemiz Şerafettin beyin ölümü sonrası13 ay belediye meclis üyeliğim oldu.
2019 31 Mart Yerel Belediye Meclis üyelerimiz o günkü ilçe başkanım, bu günkü il başkanım
Nihat Yeşiltaş, Nimet Yıldız ‘ lâ birlikte meclis üyesi olmamızı teklif ve onay verdi. Halen Meclis üyesiyim
Bütün kamuoyu karşısında kendisine teşekkürlerimi bir borç bilirim. Bizlerde beş yıl boyunca ne Nihat Yeşiltaş’ı nede CHP ve bizlere oy veren partililerimizle nede Yıldırım da yaşayan herkesin kamu haklarını, planlaması, sosyal belediyecilik görüşlerimiz doğrultusunda , muhalefet görevimizi yaptığımıza inandığımız için ikinci defa meclis üyeliğine aday adayı olduk.
Kırk yıldır Yıldırım’ı adım adım biliyor tanıyorum. Kırk yıllık sorunlarını biliyorum. Çözüm noktasında proje üretilmesinde, meclisin çalıştrılması ve denetiminde yapacaklarıma inandığım için aday oldum.
Benimle birlikte eski yeni aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.
HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ. YOLUNUZ, YOLUMUZ AÇIK OLSUN
Cemil Ocak
Bağlı Bulunduğu Sivil Toplum
1_ Bursa / Artvin’liler Vakfı yönetim kurulu üyesi.
Art_Kaf_Ahıska_ Batum Konf. Yönetim Kurulu üyesi
3_ Art. Kafkas. Ahıska. Batum Federasyon üst delegesi
4. Atatürkçü Düşünce Dernek üyesi
5 Çağdaş Yaşamı Destekleme Dernek üyeliği
6.Ardanüçlüler Kültür Dayanışma
7. Üç Irmaklar Kültür Dayanışma Derneği. Başkan Yard.
8_Güllük_ Mimar Sinan Ortabağlar
Kentsel Dönüşüm Kurucusu ve üyesi
Cemil Ocak; “Belediye Başkan adayımız belli olduktan sonra parti emekçimiz Fahri Özçelik’le, Özgür Erdursun’u ziyaretine gittik. Erdursun bana “Cemil bey seçimlerde meclis üyeleri arkadaşlarla havuz oluşturmayı düşünüyoruz” dedi. Ben söz aldım. Bakanım size bir yaşanmış anımı anlatayım. 2015 Milletvekili Genel Seçimi, Erikli caddede partii geçlerimizle seçimi çalışması yapan vekillerimiz öğlen saati olunca her bir vekil kayıp oluyor. Bende Errikli de Sürücü kursu müdürlüğü yapıyorum o dönemde. Gençler “hocam sana çay içmeye geldik.” dediler.  Ben hizmetçiyi çağırdım ve dışardan yemek getirtip birlikte yedik. O durum içimde acı olunca bir karar aldım. 
2019’daki 30 Mart Yerel Seçimlerin boyunca her gün partide ter akıtan 100 gencimizle birlikte yemeğimizi güle oynaya yedik. Özgür Erdursun bey, seçim sonrası Genel Başkanımız kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiğinde “Özgür bey sen bu yüzde 39’u nasıl aldın?” diye sormuş. Özgür bey de “Genel Başkanım bu benim bireysel bir başarım değil, sosyal ağı çok güçlü bileşenlerin katkılarıyla bu başarı sağlandı. Benim meclis üyelerimden Cemil Ocak hocam örgüte yük olmadan hergün çalışan 100 partilimize yemek ısmarladı. Bu sadece kampanyamıza destek verenlerden bir isim. Bunun gibi onlarca olayın tevaazu bize bu başarıyı getirdi.” diyince Kemal beyde şahsıma selam söyledi. Bu anlara bir basın mensubu deneyimli gazetecimizde şahit olmuş. Özgür bey Ankara dönüşünde bu alayı bana anlatınca benimde bilgim oldu. Yıldırım’da çöp tenekelerinin tekrar üretiminden, Sağlık Müdürlüğü’ne 5 yıl önce devredilen ama hala atıl halde bulunan Tıp Merkezi’ne, betona gömdükleri içinde bir damla su kalmayan Sular Vadisi’nden, Yıldırım’ı besleyen kanalların kurutulmasına kadar onlarca konuyu gündeme getirdiğimiz halde şimdiye kadar kıllarını bile kıpırdatmayan AKP zihniyetinden bu seçimde kurtulabilirsiniz.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ