Demokrat Zafer

İKİYÜZLÜLÜK, SAHTECİLİK, AYNI ATMOSFER VE ORTAMDA SİYAH BEYAZ SAHTE YAŞAMLAR YORDU BIKTIRDI BİZLERİ…

Geçmiş dönem Parti Meclis Üyesi Güler Buğday makalesinde;

Sanal medyada kısa bir gezinti yapın anlarsınız ne demek istediğimi.
Ben gerçekten yoruldum ve usandım bu kadar sahtelikten!!!!
Yerel seçimlere giderken aday adaylarının paylaşımlarını gördükçe gerçekten çok yoruldum, usandım ve zekâmızla oynadıkları içinde kendilerine öfkelendim.
Hepsinin birilerine hazırlatıp sundukları ve sözde kendilerini ve yapmak istediklerini ifade eden paylaşımları adeta akıl sağlığımızla oynamak üzere kurgulanmış.
Birde her gün bir yerde yemek ve lüks ortamlarda kahvaltılar vererek kalabalıklar toplayarak ön almak ve tercih edilmek için her koldan saldıranlara yemlenmiş kalemlerde eşlik edince midem bulanır oldu.
Hani ne oldu nerede ön seçim?
Hani nerede örgütün hatta tüm partililerin katılımı ile belirlenecek bu alanda yetişmiş veya görevdeyse insan odaklı hizmet etmiş adaylar?
Hani nerede gerçekten ömrünü ve mücadelesini halkların sorunlarını çözmeye ve toplumsal duyarlılıklara harcamış dürüst ve duyarlı insanların tercih edileceği ortamlar?
Uzatmadan soruyorum:
Bir yanda açlık ve yoksulluk, bir yanda şov ve gösteriş yakışıyor mu emekten yana olan veya “hak hukuk adalet” diyen CHP’ye?
Bir yanda mağdurlar ve çaresizler, diğer yanda “BAŞKAN” olabilmek için oluk oluk para harcayanlar!!!!
Bir yanda barış yerine savaştan, akan kandan medet umanlar ve katliamlar üzerinden ticaret yapıp yetmezmiş gibi TBMM’de mangal partisi yapabilenlerin vicdansızlığı ve herkesi içine alan çıkarcı kirli atmosfer.
Bir yanda on yıllardır üstü örtülmüş vahşi ve insanlık suçu katliamlara karşısında her zaman duyarlılık gösteren hesap soran bir vekilimiz varken kendisini umursamadan dünya yansa umurumda olmayan kötülerin bencilce yiyip içip dağ bayırda gönül eğlendirmesi.
Dedim ya bizlerde bu ortamlarda, siyah beyaz yaşamlarda, sahte ve çakma kahramanlıklarda vicdanın, ahlakın, namusun, eşitliğin, hak ve hukukun, askıya alınıp paranın, torpilin ve adaletsiz yarışın tribünlerdeki izleyicileri oluyoruz.
Soruyorum adayların hepsine veya çoğunluğuna sizler bu kadar duyarlı ve birikimli iseniz bugüne dek neredeydiniz????
Sizler gerçekten kendi aklınızın bile almadığı hazırlatılmış ideal söylemleri yazıp paylaşıp en mükemmel hizmetleri yapacağınızı anlatıp bizleri geri zekâlılar sanırken öfkelendirdiğinizi fark mı etmiyorsunuz?
Şahsen ben tüm ömrünü sol/sosyal demokrasiye inanarak yaşamış ve gerçekten emek veren, duyarlılığı olan, halklardan ve mağdurdan yana olan insanlara destek vermeye çalışan bir insan olarak “YETER…..” artık diyorum,.
Ayrıca kadın erkek, botokslu, dolgulu, fönlü ve moda ikonu konumundaki saygın (!) adaylar inanmadığınız paylaşımlardan sizler bıkıp yorulmadınız mı hala???
Dostlar, Yoldaşlar ve Canlar, acımız çok büyük, bu olumsuz hava koşullarında iki ayrı günde 12 vatan evladı kar ve fırtınada toprağa düştüler.
Hepsi kerpiç ve virane olmuş evlerden ve yoksul ailelerden adeta göz göre göre koparıldı.
Kınamak yeterli mi?
Kendi geçmiş paylaşımlarınıza bakın bu güne dek kaç kez BARIŞI savumdunuz?
Kaç kez acısını yıllardır yüreğimizde yaşattığımız tüm katliamları ve hala gerçek sorumluları bulunmayan MARAŞ katliamının ve diğer katliamların hesabını sormayı düşündünüz?
Her zaman ve her koşulda bu tür insanlık suçu acıları, katliamları paylaşmaya ve hesap sormaya giden TOPRAK ADAM gibi Maraş’a gitmeyi ve hesap sormayı hiç arzu ve akıl ettiniz mi?
Bıktık birbirinize gidip, yiyip içip “konuştuk dertleştik ve sorunları dinledik” demenizden…
CHP Genel Merkezide verdiği sözde dursun ve ipe un sermesin.
En geniş katılımla ön seçim yapsın en azından halkın ve örgütün kararı diye kimi seçerse seçsin hepimiz saygı duyalım.
Biliyorum güzel bir Pazar yazısı olmadı ama inanın ben çok yoruldum ve üzülüyorum bu kadar sahtelikten.
Çünkü SOL/SOSYAL DEMOKRASİNİN artık tamamen yok olduğunun, paranın ve farklı argümanların seçimlerde egemen olduğunu görüyorum.
Bu ortamda aday adaylarının karalama ve dedikodularla ön kesmelerini ve kendilerinin güçlü gösterildiği koşullarda CHP’ye yani Atamızın partisine haksızlık yapıldığını görüyor ve doğruları söyleyerek yine elimi taşın altına koyuyorum.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ