Demokrat Zafer

DEVA’da Yüzler Yeni Katılımlarla Güldü! “Derdinize DEVA Olmak İçin Sahaya İniyoruz!”

“Vatandaşlara sorunlarımızı nasıl çözeceğimizi anlatmaya çalıştık. Biz en başından beri DEVA Partisi olarak ülkeye yönetmeye talip olduğumuzu söylüyoruz. Bu önümüzdeki dönemde Bursa’yı da yerelde yönetebileceğimizi Bursalı vatandaşlarımıza anlatma çabamız olacak. İyi bir ekibimiz var” sözler DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Zeki Kahraman’a ait. Osmangazi ilçe Başkanlığına atanan İlhan Menge yeni oluşturduğu yönetim kurulunu, İl Başkanı Zeki Kahraman ve yöneticileri ile buluşturarak bir ilkede imza attı. Yeni üyelere rozetleri İl Başkanı Zeki Kahraman’ın taktığı toplantıya İl Başkan Yardımcıları, Teşkilat Başkanı, Kadın Politikaları Başkanı, Gençlik Politikaları Başkanı ve diğer İlçe Başkanları da katıldı.

DEVA Partisi Osmangazi İlçe Başkanı İlhan Menge; “Bugünü ilçe teşkilatımız için milat sayıyoruz. Bursa’nın başlı başına tek metropol köyü diyebileceğim tarihi şehri DEVA Belediyeciliği ile 31 mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde tanıştıracağız. Çabamız 950 bin Osmangazilinin derdini çözmek ve yaşadıklarını hissettirmek. Bunu başarabilecek kadrolara sahibiz. Tüm mahallelerimizde sorumlu partili arkadaşlarımızdan gelen anlık bilgilendirmeleri sorunların çözümü için kurduğumuz komisyonlarda raporlaştırılarak İl Başkanlığımıza gönderiyoruz. Güzel günler yakın. Geliyoruz!” dedi.

İl Başkanı Zeki Kahraman; “28 aralık perşembe günü Genel Merkezimize giderek Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayımızla 3 ilçemizin belediye başkan adaylarını Genel Başkanımız sayın Ali Babacan’ın teşrifleriyle açıklayacağız. Bu programa tüm partililerimiz davetlidir. Biz Bursa’nın kötü idare edildiğini düşünüyoruz. Bursa’da kaynaklar doğru değerlendirilmiyor. Bizim partinin en önemli özelliklerinden biri hak ve özgürlükler yanında biz hukuka ve çevreye çok duyarlı olunması gerektiğini savunan bir partiyiz. Bursa’nın hem hukuken hem fiilen yanlış yönetildiğini düşünüyoruz. Bursa bunu hak etmiyor. Sanayi doğru yönetilmiyor, göç problemi var, trafik zaten benim çocukluğumdan beri var. Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Alinur Aktaş’ın trafiği 2 yılda çözeceğim söylemi nostanji olarak sadece bir üst geçidin tabelasında kaldı! Şehir Hastanesi diye yaptıkları yapı şehirden fersah fersah uzakta ve 2,5 yıldır ihaleye çıkardıkları metro için bile bir milim ilerleyemediler! Acemler Kavşağı yapılan tüm iyileştirme lokasyonlarına rağmen hala kör düğüm, şimdi oraya bir devlet hastanesi inşaa ettiler yetmedi birde bölgeye yakın ultra lüks bir rezidans yaptırdılar! Bursa’yı parselleyerek satmalarına müsaade etmeyeceğiz! O nedenle ilçe belediye başkan adaylarım şehrin vicdanı olarak müfettiş gibi seçim çalışması yapacaklar! Mudanya’da şehir plancısı arkadaşımız Mine Norşon, Nilüfer’e adı gibi Nilüfer Akçakoça hanımefendi, Osmangazi’ye de şuanki ilçe başkanımız İlhan Menge beyler ateşten gömleği giyerek aday oldu. Kendilerine başarılar diliyorum. 20 yıldır aynı zihniyetle yönetilen Büyükşehir’in daha fazla savrulmaması içinde Zeki Kahraman olarak ben adayım! Bursa’mız için fedakarlık yapan tüm partililerimizin 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde de büyük bir özveriyle çalışacaklarına inancım tamdır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ