Demokrat Zafer

Ramazan ayını hayat pahalılığı, yoksulluk ve işsizliğin yoğun olduğu bir dönemde geçiriyoruz.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın Emek Kapalı Pazar Alanında organize ettiği 1000 kişilik iftar programına Genel Başkan Ali Babacan katıldı.

ERCAN ÇALIŞIR – CANSU ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN bursadabugun.com

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın düzenlediği organizasyona DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla 1000 kişilik iftar programı gerçekleşti. DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, iftar programına katılım sağlayanlara teşekkürlerini ilettikten sonra sözü DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a devretti.

Ali Babacan’ın konuşmalarından satır başları; 

“Ramazan ayı, bereket ayı. Ramazan ayı aynı zamanda bir muhasebe ayı. 11 ayın muhasebesini yaptığımız, değerlendirme yapmamız gereken bir ay. Her günümüzün, saatimizin, dakikamızın faydalı geçmesini arzu ediyoruz. Gönül isterdi ki bu Ramazan gönüllerin rahat olduğu, insanların alışverişe daha rahat gidebildiği, fiyatların biraz daha makul olduğu bir Ramazan olsun. Gönlümüz bunu arzu ederdi. Ama maalesef bu Ramazan ayını hayat pahalılığı, yoksulluk ve işsizliğin yoğun olduğu bir dönemde geçiriyoruz. Bir yandan bu sıkıntıları biliyoruz bir yandan da biliyoruz ki ülkemiz çok güçlü.Biz dosdoğru çalışmak zorundayız. Güven oluşturmamız lazım. Bu ülkenin başarısının temelinde güven var. Güven olmadan asla olmayacak. Önce güveni inşa edeceğiz.Türkiye çok büyük bir ülke. Avrupa’nın en büyük nüfusu, en büyük toprakları, en büyük tarım alanları bizde. Bursa’yı seviyoruz ama biliyoruz ki Bursa da bizi seviyor. Önce özgürlük diyoruz, hukukadalet diyoruz. Ve bunları yaptıktan sonra da korkma Türkiye diyoruz. Bugün, bu iftar programımıza katılım gösteren tüm Bursalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ramazan’ınız tekrardan mübarek olsun diyorum. Buradaki tüm dostlarımıza, tüm komşularımıza, teşkilat mensuplarımıza, ailelerine ve akrabalarına gönül dolusu sevgiler ve selamlarımı iletiyorum. Sağ olun var olun.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bursa’da Bugün’e özel yaptığı açıklamada ise Bursa’nın DEVA Partisi için önemine ve Bursalıların partiye olan ilgisi hakkındaki düşüncelerine değindi.

Babacan yaptığı açıklamada şu sözleri aktardı; “Bursa’da bir iftar programı yaptık. Çalışmalarımız çok yoğun. Türkiye’yi adım adım dolaşıyoruz. Bu sabah Ankara’da programımız vardı, şimdi Bursadayız, yarın İstanbul’da programımız var. Daha sonra Adana’ya geçeceğiz. Gelecek hafta Diyarbakır, Sakarya’ya gideceğiz. Çok ilde programımız var. Bursa’ya 7’nci kez geliyoruz. Bursa’yı bütün Türkiyen kıskanmaya başladı. Bursa, İstanbul’dan sonra en çok geldiğimiz il oldu. DEVA için Bursa demek bolluk, bereket, yeşil, tarım, sanayi, tabi güzellikler, su demek, DEVA damlası demek. Bursa’yı seviyoruz, sık geliyoruz. DEVA Partisi Bursa’ya yakıştı, onu görüyorum. Bursalılar da bunun farkında. Bursa’nın her mahallesinde, her semtinde güzel ilgi alaka görüyoruz. Damlaya damlaya göl olacak inşallah.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ