Demokrat Zafer

ÇUKUROVA’YA HEYECAN YARATAN PROJELERLE “BAYRAM” GELİYOR

Doğduğunda ailesinin kendisine Orhan adını verdiğini ancak Orhan Bayram ismini CHP’nin kendisine bahşettiğini belirten CHP’li Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Bayram, “Ben yüzümü Çukurova’ya çevirdim. Kendimi partimin örgütlerine emanet ediyorum” dedi.

Doğduğunda ailesinin kendisine Orhan adını verdiğini ancak Orhan Bayram ismini CHP’nin kendisine bahşettiğini belirten CHP’li Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Bayram, “Ben yüzümü Çukurova’ya çevirdim. Kendimi partimin örgütlerine emanet ediyorum” dedi.

‘ÇUKUROVA’YA BAYRAM GELECEK’

İl binasında adaylık başvurusunda bulunan Orhan Bayram, başvuru belgesini CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu’na geçtiğimiz günlerde teslim etti. Burada bir konuşma yapan Bayram, “Çukurova’ya bayramın gelmesi için projelerimizle hazırlığımızı yaptık. Sadece Çukurova’nın değil Adana’nın da ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu kutsal görevi parti örgütüm ve kıymetli Çukurovalı hemşerilerim bana layık görürse sizin evladınız olan Orhan Bayram, halkının isteklerini yerine getirmede kendisini görevli sayacaktır’ ifadelerini kullandı.

“Partililerim Çağırdı Ben de Geldim!”

Başvurusu sonrasında Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Gençlik Kolları MYK üyeliği gibi partinin yerel ve ulusal siyasetinde önemli görevler almış olan Orhan Bayram partililerin çağrısı ile sahaya indiğini söyledi. Bayram, daha büyük işler için yola çıktıklarını ifade ederek, Çukurova için önemli projeleri olduğunu söyledi. Orhan Bayram, CHP İl binasındaki başvurusunda misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu başta olmak üzere İl Yöneticilerine, her zaman kendisine büyük destek veren ailesine ve yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

“Çukurova Umut Dolu Yarınların Gözdesi Olacak”

Seçim vaadini sosyal medya hesabından da paylaşan Bayram, şunları söyledi:

“Kıymetli Dostlarım,

Lütfen yaşadığınız kent için hedeflerinizi yükseltin. Beklentilerinizi de öyle…

Bizim yönetimimizde kıyı şeridinde gerçekleştireceğimiz “Marina Projemiz” ile başka bir Çukurova mümkün…

Adnan Menderes Bulvarı’nın Büyük Ada mevkisinde inşa edeceğimiz “Marina” ile “Yeni Nesil Mahallesi” ve “Gurme Pazarı” sayesinde Çukurova umut dolu yarınların gözdesi olacak.

Adana Genç İş Adamları Derneğinin yıllar önce düzenlediği proje yarışması dün gibi aklımda. Bu sebeple, AGİAD’ı ve Adana Ticaret Odasını işin içine dahil ederek toplumumuzun her kesimine hitap eden, yaşayan bir kamusal alana dönüşecek olan ‘Marina Projesi’ Çukurova’nın yeni dönemine damga vuracak.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ