Demokrat Zafer

GÜRSU’DAKİ OKULLARA BAŞKAN IŞIK’TAN SPOR DESTEĞİ

Spor kenti Gürsu sloganıyla Gürsu’nun spor alanında gelişmesini sağlamaya yönelik büyük yatırımlar yapan Gürsu Belediyesi, ilçedeki tüm okullara da spor malzeme desteği sağlıyor.
Gürsu Belediyesi’nin, dört yıldır, düzenli olarak, her yıl okullara yaptığı spor malzeme destekleri kapsamında, beden eğitimi ve sosyal derslerde kullanılmak üzere; futbol topu, basketbol topu, voleybol topu, masa tenisi raketi, masa tenisi topu, huni, kapak, atlama engeli gibi spor malzemeleri temin ediliyor.
“Gürsu’muzdaki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerin spor faaliyetlerindeki imkanlarını güçlendirmek amacıyla desteklerimizi her yıl yapıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Spor alanında, ilçemize yaptığımız tesis yatırımlarıyla, hemşehrilerimizin spor yapabilme olanaklarını genişlettik. Çocuklarımızın, gençlerimizin sağlıklı yaşam alışkanlıkları geliştirmesi için spor yapmaları önemli. Çocuklarımızın kendilerini yetenekli hissettikleri, severek yapacakları bir spor dalında aktif olmaları, sağlıklı, dinamik, üreten nesiller yetişmesinin temel taşlarından biri. Tüm öğrencilerimize keyifle, sağlıkla, sporun enerjisiyle yaşanacak bir eğitim öğretim hayatı diliyorum” dedi.


Okulları ziyaret ederek spor malzemelerini teslim eden Başkan Işık, öğrencilerle de sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ