Demokrat Zafer

YILBAŞI SÜSLERİNİ KENDİLERİ YAPTI

Nilüfer Belediyesi’nin yeni yıl öncesi düzenlediği el nakışı ve keçeden yılbaşı süsü atölyelerine katılan kursiyerler keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Nilüfer Belediyesi, yeni yıl öncesi eğlenceli atölyeler düzenledi. İpek Evi’nde düzenlenen el nakışı ve keçeden yılbaşı süsü atölyeleri yoğun ilgi gördü. İlk olarak yetişkinlerin katıldığı el nakışı atölyesinde, kursiyerler eğitmen Gül Küfrevi ile birlikte keyifli bir atölye gerçekleştirdi. Hem eğlenen, hem de el becerilerini geliştiren katılımcılar, basit nakış teknikleri kullanarak yılbaşı süsü yaptılar.

Eğitmen Gül Küfrevi, gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, yapılan süslerin çanta, çerçeve ve duvar üzerinde kullanabileceklerini belirtti.

İpek Evi’nde çocuklar için organize edilen bir diğer atölyede ise, keçeden yılbaşı süsü atölyesi oldu. Atölyeye katılan 20’yi aşkın çocuk, keçeden yılbaşı süsü yaparak oldukça keyifli bir gün geçirdi. Eğitmen Fatima Sultan Keskin ile birlikte çalışan çocuklar hem el becerilerini geliştirdi, hem de yılbaşı heyecanını erken yaşadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ