Demokrat Zafer

MercurExpo, Uluslararası Fuar Arenasında Parlıyor: Standlarıyla Sektörde Lider!

MercurExpo’nun global başarısı ve kaliteden ödün vermeden ilerleyişi, sektördeki iddiasını her geçen gün daha da pekiştiriyor. Gelişmiş tasarım anlayışı ve uluslararası alandaki başarılarıyla MercurExpo, fuar sektörünün öncüsü olmaya devam ediyor!

Almanya başta olmak üzere, Türkiye, Fransa, İtalya, İran, Rusya ve Dubai’de yüzlerce fuar çalışmasını yönlendiren MercureExpo, birçok ülkede faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu doğrultuda ise Türkiye, Almanya ve Rusya’da ofisler bulunduruyor. Ayrıca firma, uluslararası bir başarıya sahip olduğu için hem geniş kitlelere hitap ediyor hem de müşterilerinin ihtiyaçlarına anında çözüm buluyor. Bu yönde ahşap, maxima ve modüler standlarını kullanıcılarla buluşturan MercurExpo, uzun yıllar boyunca uluslararası fuarcılık sektöründe hizmet veriyor.

Ahşap standlar müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına göre, sunta veya suntalam üzeri boya uygulaması ile hazırlanan özel tasarımlar olurken; modüler standlar, alüminyum ve mdflam veya suntalam ile tasarlanıyor. Maxima standlar ise geniş bir malzeme çeşitliliğine sahip. Bu sebeple de hem farklılığı hem de şıklığı ile öne çıkıyor.

Birçok Firmanın İhracata Açılan Kapısında Ülkemiz Sanayicilerine Destek Oluyoruz!

Almanya’da düzenlenen Tarım Teknolojisi Fuarı Agritechnica, Uluslararası Mobilya Fuarı Spoga Gafa, Uluslararası Tütün Mamülleri ve Sigara Aksesuarları Fuarı Intertabac MercureExpo’nun Ahşap standları ile hizmet sunduğu önemli fuarlar arasında yer alıyor. Firmanın maxima ve modüler standları ile kalitesini ortaya koyduğu fuarlar ise Almanya’da düzenlenen Uluslararası Ağaç ve Ağaç İşleme Makineleri, Tesis ve Ekipmanları Fuarı Ligna Hannover, Uluslararası Kablo ve Tel Fuarı Tube and Wire, Atıştırmalık ve Şeker Endüstrisinin Tedarikçi Fuarı Prosweets ve Uluslararası Kırtasiye ve Ofis Malzemeleri Fuarı Paperworld olarak öne çıkıyor. Çok sayıda ziyaretçi ağırlayan bu fuarlar MercurExpo ayrıcalıkları ile üstün hizmet kalitesini ortaya koyuyor. Ayrıca MercureExpo, sektörel olarak tek bir sektörle sınırlı kalmayarak birçok firmanın fuar ihtiyacını karşılıyor.

Hizmet kapsamı ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkaran MercurExpo’nun temel ilkesi ise çalışanları ve çözüm ortakları ile birlikte en kaliteli hizmeti sunmak. Firmanın kurucusu Gökhan Çelebi de bu hususta “MercurExpo olarak ‘kaliteli ve zamanında teslim’ hizmet anlayışının, sektöründe uzmanlaşmış tedarikçi ve personel ile gerçekleşeceğinin bilinciyle, uzman tasarımcı ve satış temsilcilerini bünyesinde barındırmayı tercih etmiştir.” vurgusunu yapıyor. Belirtildiği üzere tedarikçiyi, personeli ve müşteriyi ortak noktada buluşturan MercurExpo, Gökhan Çelebi öncülüğünde hizmet kalitesinden ödün vermeden sektörde emin adımlarla ilerliyor. Bu bağlamda globalde büyümüş, hatta Avrupa ve Asya ülkelerinde yerelleşmeye devam ediyor.

Ayrıca MercurExpo’nun globalde yaygınlaşmasıyla kendini tanıtması ve geniş müşteri ağına ulaşması daha da kolaylaşıyor. Gökhan Çelebi’nin yoğun çalışmaları sonucu bugüne kadar kendini taşıyan firma dev projelere de imza atıyor. Fikirlerin hayata geçirilmesine yardımcı olan tasarım ve uygulamanın birlikte yapıldığı projeler, bu kapsamda en büyük örnek gösteriliyor. Bu projelerle müşterilerin sadece tasarım yaratması değil, onu en iyi şekilde üretmesi ve uygulayıp hayata geçirmesi de planlanıyor. Tüm bu detayların önemini bilen ve kaliteden ödün vermeden hareket eden MercurExpo, en iyi hizmeti tam zamanında sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ