Demokrat Zafer

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan ATSO’nun konuğu oldu

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘ATSO 2023 Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı’na konuşmacı olarak katıldı. Katılımcılara CW Enerji ve sektör hakkında değerlendirmelerde bulunan Sarvan, katma değerli ürünleri ile sektör adına kazanımlar sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) düzenlediği ‘ATSO 2023 Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı’na konuşmacı olarak katılan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, katılımcılara firma ve sektör hakkında değerlendirmelerde bulundu.

ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meslek Komitesi Üyelerinin katılımlarıyla Belek’te bir otelde gerçekleştiren toplantıda Sarvan, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir firma olarak önceliklerinin yerel üretim ile bölgesel ekonomiye katkı koymak olduğunu söyledi.

Yerli ve milli üretime büyük önem verdiklerinin altını çizen Sarvan, “Bu kapsamda AR-GE Merkezimizdeki çalışmalarımızla yerli ve milli ürünler geliştirmeye özen gösteriyoruz. Merkezimizde geliştirdiğimiz katma değerli, nitelikli ve inovatif ürünlerimiz ile sektörümüzde fark yaratıyoruz. Alanında uzman kadromuzla enerjimizi, gücümüzü ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak için harcıyoruz ve bununla gurur duyuyoruz” dedi.

Çevreci projeler, özgün tasarımlar ve AR-GE faaliyetleri ile sürekli yenilikçi ürünler üreterek, enerji sektöründeki yerli kaynak payını artırmayı hedeflediklerini ifade eden Sarvan, Türkiye’nin güneş enerjisi hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmayı her zaman sürdüreceklerini kaydetti.

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir doğa bırakmayı amaçlıyoruz

CW Enerji olarak; ekolojik, sürdürülebilir ve daha yeşil bir gezegen için sonsuz güneş enerjisinden daha fazla yararlanarak, insanoğlunun geleceğini yeni teknolojiler ile destekleyerek, ülke ve dünya ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerine dikkat çeken Sarvan, “Bu sayede gelecek nesillere daha yaşanabilir bir doğa bırakmayı amaçlıyoruz. Yıllık yaklaşık 1,8 GW güneş paneli üretim kapasitemizle ülkemizin önde gelen firmalarından biriyiz.

Alanlarında uzman geniş çalışan kadromuzla ülke ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunmaya ve katma değerli ürünlerimiz ile sektör adına kazanımlar sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ