Demokrat Zafer

CERRAH YENİ CAZİBE MERKEZİ OLDU…!!

Göreve gelmiş olduğu günden bugüne İnegöl Cerrah Mahallesi’ne birçok hizmet kazandıran ve böylelikle nüfusu son yıllarda hızlı bir şekilde artan güzel İnegöl’ümüzün şirin Mahallesi Cerrah’ın muhtarı Hasan Ayar ile birçok konuyu ele aldığımız okuyucularımızdan da gelen sorulara cevap bulduğumuz kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdik.

****Öncelikle Hasan Muhtarım  bizleri ekibimizi uzun yıllardan sonra tekrardan güzel Cerrah’ımız da konuk edip ağırlamış olmanızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Tabii siz göreve geldiğiniz günden bugüne Cerrah birçok insanımız tarafından da tercih edilmekte nüfusu katlanarak artmakta şimdiye kadar neler yaptınız öncelikle bunları anlatarak başlayalım isterseniz.

ESKİ CERRAH’TAN ,12 BİN NÜFUSLU CERRAH’A BÜYÜK DEĞİŞİM..!!

— Öncelikle Cerrah’ımıza yıllar sonra tekrardan  böylesine güzel bir fırsat tanımış olmanızdan dolayı Cerrah’a kadar gelmenizden dolayı ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ben Hasan Ayar,  göreve geldiğimde nüfus birkaç binlerle ifade edilirken şu anda aşağı yukarı 12.000 civarı nüfusumuz bulunmakta. Yeni inşaatlar halihazırda devam etmekte.

CERRAH CAZİBE MERKEZİ OLDU..!!

Bunda elbette son yıllarda Mahallemize kazandırmış olduğumuz yatırımların önemi çok büyük. Özellikle doğalgazın yıllar önce gelmiş olması sonrasında yapılan altyapı çalışmaları vesaire, son birkaç ayda da kesintisiz enerji için elektrik hatlarının yeraltı çalışmalarında da yine sona gelinmiş olması hep etken.Sizlerin de görmüş olduğunuz gibi İnegöl’e bağlantı yolumuz da birinci kalite asfaltlanma işlemleri devam etmekte ve en kısa zamanda o çalışmalar da bitecek.

Çocuk parkı anlamında da Cerrah oldukça şanslı. 3 tane çocuk parkımız hali hazırda hizmet verirken 3 tanesi ile ilgili de planlama kararları alındı ve en kısa zamanda bu yönde de çalışmalar başlayacak. Bizler Cerrahlıyız hem Cerrahspor hem de İnegölspor bizler için çok değerli.Cerrahspor olarak da bu sene 2. amatör kümede gerçekten çok güzel bir gidişatımız var inşallah sene sonunda takımımız birinci kümeye çıkacak bu anlamda  Cerrahspor kulübümüzün Başkanı Sayın Recep Okumuş’u  ve tüm yönetim kurulu üyelerini  bu doğrultuda başarının devamını diliyorum.

Bunun yanı sıra Eğitim ve Sağlık anlamında da mahallemize yatırımlar devam etmekte.Zaten buradan da anlıyoruz ki son yıllarda gelen nüfus hızla artan nüfus  güzel gelişmelerin  kanıtı.

***Görünen o kim muhtarım Cerrah’ta sizin göreve geldiğiniz zamandan bugüne güzel gelişmeler olmuş birçok altyapı üst Yapı çalışmaları faaliyetleri başlamış ve de tamamlanmış. Tabii son olarak geçtiğimiz aylarda top sahanızda hizmet vermeye başladı.Çok büyük orijinal boyutlarda olan bir saha gittik gördük gerçekten bizler de çok beğendik. Tabii insanlar bu güzel hizmetler, Altyapı üst Yapı faaliyetleri yapıldığında kendi kendine oluyor geliyor yapılıyor sananlar da var değil mi Muhtarım.

TOP SAHAMIZ CERRAH’IMIZA ÇOK YAKIŞTI..!!

—- Top sahası içinde diğer hizmetler içinde en küçüğünden en büyüğününe İnegöl Belediyesinde ,Büyükşehir Belediyesi’nde kaymakamlıkta ve daha birçok Devlet kurumunda hep giderek dilekçelerle, birebir görüşmelerle ihtiyaçlarımızı başkanlarımıza kaymakamımıza hep ilettik iletiyoruz.Birçok kereler Sayın başkanlarımızla görüştük onlarla hala daha görüşüyoruz.

ALİNUR AKTAŞ VE ALPER TABAN BAŞKANLARIMA TEŞEKKÜRLERİMİ GÖNDERİYORUM..!!

Tabii bunların yapılması bu hizmetlerin gelmesi çok güzel bir şey ben buradan top sahamızın yapılması ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediye başkanımız Alinur Aktaş’a  ve Spor Bakanlığımıza teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten güzel çok kaliteli bir top sahasını mahallemize hep birlikte kazandırdık. Tabii bunun yapılabilmesi için  bizler de çok uğraştık ,çok çalıştık, çok çabaladık en sonunda başarılı olmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cerrahspor’umuz antrenmanlarını artık orada yapıyor. Daha önce İnegöl’de daha başka yerlerde antrenmanlarını yaparken şimdi hemen mahallemizin içerisindeki Top sahasında antrenmanlarını yapıyor bu da tabii futbolcularımız teknik kadromuz için çok büyük bir imkan.Ulaşım anlamında da hem zaman ,hem maddi anlamda da büyük avantaj. Bunun yanı sıra başka takımlarda yine sahamız boş kaldığında onlar da gelip antrenmanlarını burada yapıyorlar,onlar da buradan yararlanmış oluyorlar. Top sahamız Gerçekten orijinal ölçülerde olması münasebetiyle çok güzel oldu Cerrah’ımıza çok yakıştı.

***Hasan Muhtarım görmüş olduğunuz kadarıyla altyapısıyla üst yapısıyla yeni top sahasıyla sağlık ve eğitim yatırımları ile geleceğe yelken açmış bu anlamda İnegöl ve çevresinde yaşayan insanların  çekim merkezine dönüşmüş bir  Cerrah var karşımızda.Peki bundan sonraki süreçte seçilmeniz  durumunda daha ne gibi eksiklikler var neler yapmayı planlıyorsunuz.

CERRAH HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR..!!

—- Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Cerrah’a ne yapılsa az gerçekten Cerrah çok güzel bir belde yemyeşil bir mahalle. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da elbette gece gündüz Cerrah için çalışacağız.Bizim bir Cerrah deremiz var oranın  ıslahı çok önemli o konuya ağırlık vereceğiz onun yanı sıra içme suyu şebekesinin Bursa yolunun o tarafa bağlanmasıyla da ilgili girişimlerde bulunacağız.Dediğim gibi Cerrah her şeyin en güzelini hak ediyor. Biz de Cerrah’ın hak ettiğini alabilmesi yatırımlardan faydalanabilmesi için elimizden geleni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.

****Hasan muhtarım tabii bu arada Seçimlere de şunun şurasında 3 ay kadar bir zaman kaldı.Buradan Cerrah’ta yaşayan insanlarımıza ne gibi mesajlar vermek istersiniz, neler söylemek istersiniz.

CERRAH’TA YAŞAYAN HERKESE SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM..!!

—- Öncelikle Cerrah’ta yaşayan herkese sevgilerimi selamlarımı göndermek  istiyorum.Onlar bizi seçtiler güvendiler oylarıyla Muhtar olmamızı sağladılar. Ben de onlardan aldığım bu güzel emaneti en iyi güzel bir şekilde yerine getirmek için Cerrah’ımızın hak ettiği hizmetleri alabilmesi  için yıllardır büyük bir çaba içerisinde oldum koşturdum hizmetlerin gelmesi için elimden geleni yaptım. En başta da söylemiş olduğum gibi nüfusumuz 12 bine kadar dayandı. Biliyorsunuz yurdumuzun değişik noktalarında 12.000 nüfuslu ilçeler dahi bulunmakta.Cerrah’ta yaşayan insanlarımızdan almış olduğumuz emaneti en iyi şekilde yerine getirmek için bundan sonra da Mart ayında yapılacak seçimlerde tekrardan bana güvenoyu vermeleri durumunda bu çalışmalarımız, hizmetlerimiz artarak devam edecek.Bunun sözünü şimdiden veriyorum sonuçta yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.Başta Cerrah’ta yaşayan bütün insanlarımız olmak üzere İnegöl’de yaşayan, Bursa’da yaşayan yurt genelinde yaşayan 85 milyon Türk insanına İnegöl-Cerrah Mahallesi Muhtarlığından sevgilerimi ,selamlarımı gönderiyorum ,esenlikler diliyorum.Diyerek sözlerini tamamladı.

CERRAH’DAKİ DEĞİŞİM FARK EDİLMEYECEK GİBİ DEĞİL..!!

Göreve geldiği günden bugüne hiçbir gün boş durmayan Cerrah’a ne yapabilirim, nasıl daha güzel bir hizmet getiririm diye çabalayan ,koşturan, didinen bire bir ilişkilerle dilekçeleriyle

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde, İnegöl Belediyesi’nde, kaymakamlıkta ve diğer bütün resmi kurum ve kuruluşları arşınlayan defalarca gidip gelen ve böylelikle

Cerrah’a en iyi hizmeti getirmeye çalışan başarılı ,azimli muhtarımız Hasan Ayar’a bizler de bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ