Demokrat Zafer

‘Şeyh Said’ eylemine Türk Bayrağı ve pankartlı yanıt

Bursa’da Tophane surlarına ‘Şeyh Sait pankartı’ asılmasına tepki gösteren Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, pankartın yerine Türk Bayrağı ve “Gericiliğe ve bölücülüğe geçit yok. Şeyh Said emperyalizmin piyonu, PKK’nın atasıdır” yazılı pankart astı.

Bursa’da ‘Şeyh Said’ eylemine Türk Bayrağı ve pankartlı yanıt

Diyarbakır’da bir bulvara ‘Şeyh Said’ isminin verilmesinin yankıları devam ediyor.

Sequence 01.00 00 05 08.Still005

Bursa’da Tophane surlarına asılan ‘Şeyh Said pankartının’ sosyal medyada da yayılması üzerine Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri olaya tepki göstererek, surlara Türk Bayrağı açtı. TGB üyeleri eyleminde, “Şeyh Said, PKK’nın ve FETÖ’nün kahramanıdır.” dedi.

Sequence 01.00 00 39 00.Still004

‘GERİCİLİĞE VE BÖLÜCÜLÜĞE GEÇİT YOK’

Asılan pankartta: “Gericiliğe ve bölücülüğe geçit yok. Şeyh Said emperyalizmin piyonu, PKK’nın atasıdır!” ifadeleri yer aldı.

Bursa’da ‘Şeyh Said’ eylemine Türk Bayrağı ve pankartlı yanıt

Eylemi sosyal medya hesaplarından Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüyle paylaşan TGB üyeleri “Türkiye; şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar ülkesi olamaz!” dedi.

Bursa’da Tophane Surlarına Şeyh Sait pankartı asılmasına karşı çıkan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, pankartın yerine Türk bayrağı ve “Gericiliğe ve bölücülüğe geçit yok. Şeyh Said emperyalizmin piyonu, PKK’nın atasıdır!” yazılı pankart astı.

Son dönemde gündeme gelen Şeyh Said korumacılığına karşı çıkan TGB, “Şeyh Said, PKK’nın ve FETÖ’nün kahramanıdır.” dedi.

Bursa’da Tophane Surlarına asılan pankartın sosyal medyada da yayılması üzerine tepki gecikmedi, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Bursa teşkilatı, Cumhuriyet düşmanı Şeyh Sait’in pankartı yerine Türk bayrağı ve kendi pankartını astı. Astıkları pankartta “Gericiliğe ve bölücülüğe geçit yok. Şeyh Said emperyalizmin piyonu, PKK’nın atasıdır!” yazıyordu. Bu protestoyu sosyal medya hesaplarından Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüyle paylaşan gençler “Türkiye; şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar ülkesi olamaz!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ