Demokrat Zafer

UNUTULMAZ ANILAR VE COŞKULU BİR BAŞLANGIÇLA 2024’E TITANIC HOTELS’DE GİRİN

Titanic Hotels, yeni yıla adeta bir masal gibi hoş geldiniz diyor. 2024’e unutulmaz bir başlangıç yapmanız için sizi özel Yılbaşı programlarıyla buluşturuyor! Renkli ve eğlenceli atmosferiyle, ünlü sanatçıların muhteşem performansları, ışıltılı dekorasyonlar ve yaratıcı şeflerin imza lezzetleri ile sizleri bekliyor.

Titanic Hotels’in her yıl olduğu gibi bu yıl da sizlere unutulmaz anlar yaşatmak için hazırladığı yılbaşı programları, ünlü sanatçıların sahne alacağı eğlenceli bir programla dolup taşıyor. Dans, müzik ve sürprizlerle dolu bir geceye hazır olun!

Deniz, orman ve nehrin buluştuğu doğayla iç içe büyüleyici bir konumda yer alan Titanic Deluxe Golf Belek’te yılbaşı gecesi; lazer ve pyro teknik showlar, dans performansları ve İskender Paydaş’ın müzik ziyafeti ile unutulmaz olacak.

Akdeniz Rivierası’nda yegane saray otel cazibesine sahip, her detayında zarafeti yansıtan mimarisi ile büyüleyen Titanic Mardan Palace, 30 Aralık’ta İskender Paydaş, yılbaşı gecesi ise zengin repertuara sahip Blu Notte Orkestrası ile unutulmaz bir yılbaşı vadediyor.

Tematik mimarisi ve samimi atmosferiyle misafirlerin beğenisini kazanan Titanic Beach Lara ise muhteşem sahne enerjisi ile dikkat çeken Murat Alpsü eşliğinde çok özel bir yılbası programı sunuyor.

Çocuklarınız için de en eğlenceli, en heyecanlı, en maceralı yılbaşı tatili Titanic Hotels’de. Harika bir tatil geçirmeleri için; keyifli oyun parkurlarının yanı sıra mini disko, çocuk sineması, özel aktiviteler ve showlar onları bekliyor.

2024’ü unutulmaz bir geceyle karşılamak ve birbirinden özel şovlarla kusursuz bir geceye tanıklık etmek için TITANIC HOTELS yılbaşı programlarını kaçırmayın!

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ