Demokrat Zafer

DOĞANCI TÜNELİ NEDEN HALA BİTİRİLEMEDİ ?

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, beraberinde Orhaneli İlçe Başkanı Yaşar Aslan, Keles İlçe Başkanı Cevat Acar, Büyükorhan İlçe Başkanı Mustafa Sevim ve Harmancık İlçe Başkanı Haşim Ali Arıkan’la birlikte uzun bir süredir bitirilemeyen ve çalışmaları uzun bir süre duran Doğancı Tüneli’nde incelemelerde bulundu.

Daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na verdiği soru önergesiyle bu tünelin neden hala bitirilemediğini soran ve hala bir yanıt alamayan Aydın, dağ yöresi yolunu bitmeyen bir çile olarak tanımladı. Yaklaşık 4 yıl önce Doğancı Tüneli’nin temelinin atıldığını hatırlatarak aradan geçen sürede tünelin sadece belli bir kısmının yapıldığını belirten Erkan Aydın, viyadük kısmı ve toplamda 2 buçuk kilometrelik yolun hala bitirilemediğine dikkat çekti.

“DUBLE YOLLARLA ÖVÜNEN İKTİDAR 2 KİLOMETRELİK YOLU BİTİREMEDİ”

Bakan Karaismailoğlu’nun, “Biz Türkiye’nin geleceğine heykellerle değil, ekonomimize can verecek projelerle yatırım yapıyoruz” sözlerine de tepki gösteren Aydın, şunları söyledi:

“Önce sayın Bakana hatırlatalım; bir millet heykelle, resimle, müzikle var olur. Eğer bunlardan biri yoksa hayat damarlarından biri kopartılmış olur. Türkiye’de duble yollarla övünen iktidar şurada 2 kilometrelik yolu bitiremedi. Yine burada Kapıkaya Tüneli vardı, o da başka bir bahara kaldı. Ondan da vazgeçtiklerini açıkladılar.

Buradan bütün dağ yöresi adına sesleniyoruz; bu yöre size destek verdi, oy verdi. Karşılığında şu tüneli, viyadüğü bitiremiyorsunuz. Sizi hamasete değil icraata davet ediyorum. Bir an önce burayı bitirin.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ