Demokrat Zafer

Pınar Frii ve Fonksiyonel İçecek Ailesi’nden tasarımıyla fark yaratan yeni şişeler İçeriği de şişesi de fonksiyonel

Pınar Su ve İçecek, Türkiye’nin vegan sertifikasına sahip ilk meyveli gazlı içeceği “Frii” ve ihtiyaca özel fayda sunan vitaminli suları “Fonksiyonel İçecek Ailesi”nin şişe tasarımlarını yeniledi. Tüketici trendleri göz önünde bulundurularak yapılan yenilikle birlikte sağlıklı cam şişeler hem kolay bir içim deneyimi ve taşınabilirlik sunuyor hem de araç içi tutucular ve dolap raflarına kolaylıkla uyum sağlıyor.

Türkiye’nin önde gelen içecek markası Pınar Su ve İçecek, Frii ve Fonksiyonel İçecek Ailesi ürünlerinin yuvarlak hatlı tasarıma sahip şişelerinde yeniliğe gitti. Görünümündeki yenilenmenin tüketici talep ve beklentilerine göre şekillendirildiğini belirten Pınar Su ve İçecek Pazarlama Direktörü Nazlı Soylu; ince hatlı yeni tasarımların raflardaki yerini aldığını duyurdu. Daha ergonomik bir tasarıma kavuşan her iki ürünün de cam şişesi, hacimsel değişimiyle daha kolay içim ve taşınabilirlik sunarken, araç içi tutuculara ve dolap raflarına da kolaylıkla uyum sağlıyor.

“Değişen tüketici tutumlarına kulak verdik”

Yenilenme doğrultusunda Frii’nin ve fonksiyonel içeceklerin yeni şeffaf etiket tasarımlarının da değiştiğini belirten Soylu; “Araştırma sonuçlarına göre, hem ürünlerimizin içeriğini vurgulayan hem de daha kolay bir tutuş ve saklama imkanı sunan şişe ve ambalaj çalışmalarına yoğunlaştık. Kavun, mandalina, misket limonu, kırmızı üzüm gibi seçenekleriyle içeriğinde gerçek meyveler bulunduran Frii’nin etiket üzerindeki meyve görsellerini büyüterek aromalarına vurgu yaptık. Farklı damak tatlarına uygun, tüketicinin beğenisini kazanmış lezzetleri; tasarım trendleri doğrultusunda daha modern, kullanışlı ve ambalajı tasarımı ile daha albenili hale getirerek yeni yıla öncesi raflardaki yerimizi aldık” dedi.

 

https://www.pinarsu.com.tr

Pınar Su & İçecek Hakkında: 1984 yılında Yaşar Holding çatısı altında temelleri atılan %100 Türk sermayeli Pınar Su & İçecek, Pınar Şaşal markasıyla Türk tüketicisini ilk kez ambalajlı suyla tanıştırdı. Yıllar içerisinde attığı stratejik adımlarla farklı içecek kategorilerinde portföyüne yeni ürünler ekleyen marka, bu adımlarla pazardaki konumunu daha da güçlendirdi. NSF (Amerika menşeili Ulusal Sağlık Kuruluşu) tarafından onaylanan ilk Türk su markası olarak bugün 30’a yakın ülkeye ihracat yapan Pınar Su & İçecek, sürekli geliştirilen teknolojik altyapısıyla mevcut ve yeni içecek kategorilerinde yakaladığı tüketici memnuniyetini en üst seviyeye taşımak amacıyla sektöre yön veren, sürdürülebilirlik odağındaki yenilikçi çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında “Enerji ve İklim Değişikliği”, “Su Kullanımı ve Atık Su Yönetimi”, “Atık Yönetimi”, “Sağlık ve Güvenlik” ve “Toplumsal Katkı” olmak üzere kendisine beş öncelikli alan belirleyen Pınar Su ve İçecek, “Sıfır Atık Belgesi”ne sahiptir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ