Demokrat Zafer

Tek ısı ayarıyla bütün kırışıklara veda

Russell Hobbs’un yeni “One Temperature Iron” ütü modeli, optimum ısı ayarı teknolojisi sayesinde ipek kumaştan kota, ketenden sentetiğe her kumaşta etkili.

Kırışıkları zor açılan ya da yanma riski yüksek kıyafetleri ütülemek, farklı kumaş türleri için doğru ısı ayarını belirlemek ütü yapmanın en zahmetli kısmı. İnovatif çözümleri ve özgün tasarımlarıyla hayatı farklılaştıran Russell Hobbs, tek bir ısı ayarı, ultra kayganlık ve 210 gr.’lık şok buhar özellikleriyle her türlü kumaş üzerinde tüm kırışıkları kolayca gideren yeni bir ütü modeli geliştirdi. One Temperature Iron…

Ütü teknolojisinde geleceğin temsilcisi

Ütü teknolojisinin geleceğini temsil eden One Temperature Iron, optimum ısı özelliğiyle yanık riski olmadan, ütülenebilir her kumaşın en zorlu kırışığını dahi kolayca açıyor. Bu sayede; ipekten kota, ketenden sentetiğe kadar hiçbir kumaş için sıcaklık ayarını değiştirmeye ya da çamaşırları kumaşlarına göre belli bir sıraya sokmaya gerek duymadan güvenle ütüleyebilirsiniz. One Temperature Iron, Russell Hobbs’un standart seramik tabanlı ütülerine göre kumaşlar üzerinde %60 daha kaygan  geçiş özelliğiyle ütü yaparken ekstra güç uygulamaya son veriyor. Tek seferde 210 gr. buhar şoku ve ütü boyunca sürekli olarak 50 gr. buhar veren teknolojisiyle ütü performansını en üst seviyelere çıkaran model, kendi kendini temizleyebiliyor. Damlama ve kireç önleyici özellikleriyle daha uzun ömürlü kullanım sağlayan One Temperature Iron aynı zamanda otomatik kapanma modu sayesinde, oluşabilecek ütü kazalarının da önüne geçiyor.

https://tr.russellhobbs.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ