Demokrat Zafer

TLC’de Aralık’ta da “Her Gün Film Günü”

TLC, Aralık ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC’de hafta içi her gün 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Aralık ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Aralık film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her gün saat 19.30’da Esaretin Bedeli, Av Mevsimi, Güzel Dedektif serisi, Savaş Gemisi: Hedef Dünya, Cehennem Silahı serisi, Kaçak, Riddick Günlükleri, Ölümsüz Polisler, Ben Efsaneyim, Özel Tim, Ay’da İlk İnsan, Jonah Hex, Kaçış Planı 2: Hades, Kar Küreyici, Demir Yumruklu Adam, Ejderin Karnı ve Cehennem Melekleri 3 TLC’de ekrana gelecek.

Esaretin Bedeli / The Shawshank Redemption: Haksız yere cinayet suçundan hüküm giyen Andy Dufresne, mahkûmlardan biri olan Red’le şaşırtıcı bir dostluk kurar ve hayatta kalmanın en etkili yolunun “umut” olduğunu keşfederler. 7 dalda Oscar’a aday gösterilen filmin başrollerinde; Tim Robbins, Morgan Freeman ve Bob Gunton bulunuyor.

Av Mevsimi / Killing Season (Aka Shrapnel): Biri Amerikalı, biri eski Sırp askeri olan iki Bosna Savaşı gazisi, Apalaş Dağları’nın vahşi topraklarında gergin bir kedi-fare oyununa tutuşur. Robert De Niro, John Travolta ve Milo Ventimiglia başrollerde.

Güzel Dedektif serisi, her Salı TLC’de

Güzel Dedektif / Miss Congeniality: Miss Amerika Güzellik Yarışması, kötü şöhretli bir suçlu tarafından tehdit edilince bir FBI ajanı, suçluyu takip etmek için “Yarışmacı kılığına girme” görevini üstlenir. Sandra Bullock, Benjamin Bratt ve Michael Caine başrollerde.

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli / Miss Congeniality 2: Armed And Fabulous: 
Özel ajan Gracie Hunt, büronun yeni ünlü yüzü ve ağırbaşlı yeni ortağı olarak geri döner. Ancak Gracie’nin arkadaşları kaçırıldığında, onu hiçbir şey harekete geçmekten alıkoyamaz!

Savaş Gemisi: Hedef Dünya / Battleship: Bilim insanları uzaylılarla iletişim kurmaya çalışınca uzaylılar Hawaii yakınlarında Pasifik Okyanusuna iner. ABD donanması saldırıya geçen uzaylılara karşı mücadele eder. Liam Neeson, Rihanna ve Alexander Skarsgård başrollerde.

Cehennem Silahı serisi her Perşembe TLC’de

Cehennem Silahı / Lethal Weapon: Los Angeles’lı fevri bir polis eşinin ölümünden sonra temkinli bir cinayet masası dedektifiyle birlikte bir intihar vakasını araştırır ve uluslararası bir suç çetesini ifşa eder.

Cehennem Silahı 2 / Lethal Weapon 2: Los Angeles’ın bitirim dedektifleri göreve döner ve bu kez bir muhasebeciyi ararlar. Mafya onları yaşatmak istemez ve önüne çıkan herkesi öldürür.

Cehennem Silahı 3 / Lethal Weapon 3: Murtaugh, emekli olmadan önce Los Angeles Polis Teşkilatı deposundan silah çalan kanunsuz bir polisi yakalamak için ortağı Riggs’le birlikte çalışır.

Cehennem Silahı 4 / Lethal Weapon 4: 
Kafadar polisler Riggs ve Murtaugh göreve döner. Beladan uzak durmaları için atandıkları masa başı işlerinde, bir dizi göçmen kaçakçılığı ve sahtecilik suçunu ortaya çıkarırlar.

Kaçak / The Fugitive: Dr. Richard Kimble, haksız bir şekilde karısını öldürmekle suçlanınca gerçek katili bulup kendini aklamak ona kalır. Andrew Davis’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolleride Harrison Ford, Tommy Lee Jones ve Sela Ward yer alıyor.

Riddick Günlükleri / The Chronicles Of Riddick: Kanun kaçağı Riddick galaksideki tüm insan yaşamını kendi formuna dönüştürmek veya öldürmek isteyen Necromonger Savaşçı Ordusu ile mücadele eder. Aksiyon filmlerinin değişilmez oyuncularından Vin Diesel’in başrolünde oynadığı filmin yönetmen koltuğunda yine David Twohy oturuyor.

Ölümsüz Polisler / R.I.P.D.: Ortağı tarafından öldürülen bir polis memuru dünyada dehşet saçan kayıp ruhları yakalayan bir ahiret emniyet gücü tarafından işe alınır. Jeff Bridges, Ryan Reynolds ve Kevin Bacon başrollerde.

Ben Efsaneyim / I Am Legend: Robert Neville, biyolojik bir savaşın ardından dünyadaki son sağlıklı insandır. Peşinde ise geriye kalan tek insan türü vardır: kanı için onu avlamak isteyen vampirimsi mutantlar. Will Smith, Alice Braga ve Charlie Tahan başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Özel Tim / S.W.A.T.: Deneyimli bir Los Angeles polisi, oluşturacağı yeni özel harekat timini eğitmekle görevlendirilir. Çok geçmeden ekip, uluslararası bir suçluyla karşı karşıya gelecektir. Colin Farrell, Samuel L. Jackson ve Jeremy Renner’ın başrollerini paylaştığı Özel Tim’in yönetmen koltuğunda Clark Johnson oturuyor.

Ay’da İlk İnsan / First Man: NASA test pilotu Neil Armstrong bir trajedinin ardından astronot olmak için başvurur, üstün uzay programı olan Sovyetler’den daha önce Ay’a çıkmak için sıkı bir eğitime girer. Ryan Gosling, Claire Foy ve Jason Clarke başrollerde.

Jonah Hex: Amansız bir kelle avcısı ve üstün yetenekli bir nişancı olan Jonah Hex, ABD ordusundan reddedemeyeceği bir teklif alınca geçmişi ile yüzleşiyor.

Kaçış Planı 2: Hades / Escape Plan 2: Hades: Güvenlik uzmanı Ray Breslin gelmiş geçmiş en güvenlikli cezaevinde kaybolan en güvenilir ajanını bulmak için eski dostlarından yardım ister. Sylvester Stallone, Dave Bautista ve Xiaoming Huang başrolleri paylaşıyor.

Kar Küreyici / Snowpiercer: Yeni bir Buz Çağı’nın etkisine giren dünyada hayatta kalan son insanlar sınıf ayrımı olan bir trende yaşam mücadelesi verir. Güvenlik açığı gören alt sınıf yolcuları isyan eder.

Demir Yumruklu Adam / The Man With The Iron Fists: 19. yüzyıl Çin’indeki bir valinin bir çeteyi altın sevkiyatı güvenliğiyle görevlendirmesinin ardından bir kasaba rakip çetelerin çatışmasının ortasında kalır.

Ejderin Karnı / Legendary: Tomb Of The Dragon: Travis, Çin’de küçük bir köyde terör estiren efsanevi bir canavarı yakalamak üzere harekete geçer. Özellikle soyu tükenmekte olan canlıları koruma altına alan, iyi niyerli bir araştırmacıdır. Ancak aynı canavarın peşinde olan ödül avcısıı Harker, onu öldürmek üzere yola çıkmıştır. Başrollerde Dolph Lundgren, Scott Adkins ve Yi Huang izleyiciyle buluşuyor.

Cehennem Melekleri 3 / The Expendables 3: Barney ve Cehennem Melekleri, acımasız bir silah tüccarına dönüşen ve Barney’nin öldürdüğünü düşündüğü ekibin ilk liderlerinden Stonebanks ile karşı karşıya gelir.

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30 Türksat 4A.

https://www.tlctv.com.tr/

twitter.com/TLC_Turkiye

instagram.com/tlc_turkiye

facebook.com/TLCTurkiye

youtube.com/TLCTurkiye

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ