Demokrat Zafer

Büyükataman: Özgür Özel’in bölücü ve ayrıştırıcı söylemleri, terör örgütünün söylemleri ile paraleldir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Özgür Özel’in bölücü ve ayrıştırıcı söylemleri, terör örgütünün söylemleri ile paraleldir ve Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef almaktadır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Özgür Özel’in bölücü ve ayrıştırıcı söylemleri, terör örgütünün söylemleri ile paraleldir ve Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef almaktadır.” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün gerçekleştirdiği grup toplantısında daha önce yaptığı gibi toplumu ayrıştırıcı, Türkiye’nin birliğini hedef alan “kürtler daha az eşittir” söylemine devam etmiştir.

Özgür Özel, PKK terör örgütüne destek verdiği için görevden alınıp yerine kayyum atanan belediye başkanlarına sahip çıkmış, eli kanlı teröristlere belediye imkânlarını peşkeş çeken hainlere göz kırpmıştır.

Sadece terör örgütünü memnun edecek bu bölücü söylemlerin CHP Genel Başkanının ağzından çıkması büyük bir sorumsuzluk göstergesidir.

Bununla da yetinmeyen Özgür Özel, bölücü ve kutuplaştırıcı üslubuna hız kesmeden devam etmiş “Aleviler daha az eşittir” diyerek adeta toplumun temelini dinamitlemeye teşebbüs etmiştir.

Özgür Özel’in bölücü ve ayrıştırıcı söylemleri, terör örgütünün söylemleri ile paraleldir ve Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef almaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin her vatandaşı aynı derecede kıymetli ve eşit haklara sahiptir.

CHP Genel Başkanı büyük bir şuursuzluk hali içerisinde adeta Türkiye Cumhuriyeti’ne pervasızca iftira atmaktadır.

Unutulmamalıdır ki; Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür!

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; “Türk milletinin hiçbir ferdi Türk-Kürt, Alevi-Sünni, inanan-inanmayan, laik-antilaik diyerek ayrılamaz, tasnif edilemez, ayrımcılığa maruz bırakılamaz. Kökeni, mezhebi, anasının dili ne olursa olsun bu millet benim, bu vatan benim, bu bayrak benim diyen herkes bizim kardeşimizdir.”

Siyasi menfaatleri uğruna toplumu ayrıştırmaya çalışan Özgür Özel’e tavsiyemiz; terör örgütünün siyasi uzantısı HEDEP’e şirin görüneceğim diye PKK terör örgütünün dilini kullanmaktan, kör bir bakışla yaptığı bölücü açıklamalardan vazgeçmesi, aklını başına alması ve yüzünü Türk milletine dönmesidir.

Aksi halde aziz milletimizden demokrasi şamarını çok sert bir şekilde yemesi kaçınılmazdır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ