Demokrat Zafer

Chery TIGGO 8 PRO, “Aşırı Soğuk” Testlerinden Başarıyla Geçti!

Chery TIGGO 8 PRO, “Aşırı Soğuk” Testlerinden Başarıyla Geçti!

Yüksek Konfor ve Güvenliğiyle TIGGO 8 PRO
Soğuk Havaya Meydan Okuyor!

Sunduğu yüksek konfor seviyesi ve teknolojik donanımlarıyla Chery TIGGO 8 PRO, iklim şartları zorlaştığında da güvenlikten ödün vermiyor. Chery test ekibinin gerçekleştirdiği “Aşırı Soğuk” testini başarıyla geçen TIGGO 8 PRO; yağmurlu ve karlı kış sürüş koşullarında ürün kalitesini bir kere daha kanıtlamış oldu. 1.6 TGDI motor ve bu motorla uyum içinde çalışan 7DCT şanzıman kombinasyonuyla sunulan araç, gerçekleştirilen son derece zorlu testlerden sorunsuz bir şekilde geçmeyi başardı. Ürün kalitesi ve olumlu kullanıcı geri bildirimleri ile dünya genelinde büyük başarılara imza atan TIGGO 8 PRO, şu an 80’in üzerinde ülke ve bölgede 800 binden fazla kullanıcıya sahip. Sadece geçtiğimiz Ekim ayında bile TIGGO 8 PRO’nun küresel satış hacmi 22 bin 987 adede ulaşarak daha fazla tüketiciye daha iyi bir seyahat deneyimi sağladı.

Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden Chery, kalite ve dayanıklılığını zorlu iklim şartlarında da kanıtlamaya devam ediyor. Kış mevsiminin başlangıcı olan aralık ayına sayılı günler kala Chery, Türkiye’deki en büyük modeli TIGGO 8 PRO ile yılın en soğuk dönemine hazır olduğunu kanıtladı. Bu kapsamda, “Aşırı Soğuk” testini başarıyla geçen Chery TIGGO 8 PRO; yağmurlu ve karlı kış sürüş koşullarında kalitesini bir kez daha kanıtlamayı başardı. TIGGO 8 PRO, performans ve akıllı teknolojiler gibi konularda güvenilirlik sunarak, kullanıcıların aşırı soğuk ortamlardaki kullanım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor.

Aşırı soğuk TIGGO 8 PRO için sorun değil!

Buzlu ve karlı yol koşulları, araçların güç sistemlerine daha fazla yük bindiriyor. Yüzde 45’lik maksimum eğim tırmanma becerisiyle zorlu yol koşullarında da dengeli bir şekilde ilerlemeye devam eden TIGGO 8 PRO’nun 235 mm tabanlı lastikleri bozuk yüzeylerde sürüş stabilitesini artırarak yüksek tutuş sağlıyor. TIGGO 8 PRO, hafif ve verimli 1.6 TGDI motor ve bu motorla uyum içinde çalışan 7DCT şanzımanla birlikte sunuluyor. Bu ikili, yüksek taşıma kapasitesi, yüksek güç aktarma verimliliği ve motor kontrollü vites değiştirme gibi avantajlar sağlıyor. TIGGO 8 PRO, soğuk havalarda bile yüksek tutuş ve çekiş gücü sağlayarak buzlu ve karlı yollarda akıcı ve dengeli bir sürüş deneyimi sunuyor.

İç tasarımı ve akıllı güvenlik konfigürasyonları açısından kullanıcılara konforlu bir sürüş deneyimi vadeden TIGGO 8 PRO, hem elektrikli hem de ısıtma ve soğutma özelliğine sahip deri koltuklarıyla konfor seviyesini zirveye çıkarıyor. Aracın koltuk başlığı da ayrıca desteğe sahip. TIGGO 8 PRO’nun, “CN95 tıbbi sınıf” klima filtreleriyle donatılan çift bölgeli otomatik kliması, sürücü ve ön yolcunun farklı sıcaklık gereksinimlerini karşılıyor. Bağımsız havalandırma ızgaraları iç mekânın konforlu bir ortam sıcaklığına daha hızlı ulaşmasını sağlıyor.

Güven verici bir sürüş deneyimi!

TIGGO 8 PRO, standart donanımında yer alan “Bosch ESP 9.3 Elektronik Stabilite Programı” ile güvenlik konusundaki iddiasını da ortaya koyuyor. Bu program, endüstrinin en yüksek performanslı dört çekirdekli işlemcisini kullanırken, Savrulma Önleme Sistemi ve Çekiş Kontrol Sistemi gibi yardımcı işlevlerle destekleniyor. Böylece TIGGO 8 PRO her zaman güvenli ve dengeli bir sürüş ortamı oluşturuyor. Aynı zamanda 13 farklı Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi (ADAS) ve Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS) ile donatılan araç, buzlu ve karlı yol koşullarını zahmetsizce yönlendirme sağlayıp düzenli ve güven verici bir sürüş deneyimi sağlıyor. Chery TIGGO 8 PRO, küresel seviyede kaliteli ürünler sunmak üzere “Yüksek Sıcaklık”, “Aşırı Soğuk” ve “Yayla” gibi en zorlu koşullarda test ediliyor. Bu testler, aracın zorlu koşullara uyum sağlaması, tüm bileşenlerinin stabil çalışması ve çevre koşullarına uyum sağlaması gibi becerilerinin güvenilirliğini ele alan farklı ve zorlu test koşullarını içeriyor.

80 ülkede 800 binden fazla kullanıcısı var!

Chery’nin test ekibi, “Aşırı Soğuk” testlerinde, TIGGO 8 PRO için kapsamlı bir değerlendirme gerçekleştirdi. Dinamik, ısıtma, buz çözme, buğu giderme, soğuk çalıştırma ve düşük sıcaklığa uyum sağlama değerlendirmelerinin yer aldığı testler kullanıcıların; zorlu koşullarda soğuk çalıştırma, buz çözme, buğu giderme, ısıtma ve sezgisel sürüş hissi gibi deneyimlerini ele alıyor. Ayrıca test ekibi, hareket halindeyken aracın çeşitli bileşenleri üzerinde karmaşık uyum testleri gerçekleştirerek tüketicilerin dünya genelindeki farklı yol ortamlarında tutarlı bir performans deneyimlemelerini sağlıyor. Kalitesi ve olumlu kullanıcı geri bildirimleri ile dünya genelinde büyük başarılara imza atan TIGGO 8 PRO, şu an 80’in üzerinde ülke ve bölgede 800 binden fazla kullanıcıya sahip. Sadece geçtiğimiz Ekim ayında bile TIGGO 8 PRO’nun küresel satış hacmi 22 bin 987 adede ulaşarak daha fazla tüketiciye daha iyi bir seyahat deneyimi sağladı.

Chery Türkiye hakkında

Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 34 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, işçilik açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 PRO, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla başarılı iş adamları için en iyi seçim olarak öne çıkıyor ve 4 ay üst üste D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 PRO, konfor ve eğlence açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik, şık ve dinamik tarzıyla genç veya kendini genç hisseden kullanıcılara hitap ediyor.

Chery hakkında

Kantar ve Google, ortaklaşa, 2023 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 26 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 12 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.

www.cherytr.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ