Demokrat Zafer

PMS Alüminyum’dan markalaşma çalışmalarında önemli adım

  • Alüminyum sektöründe ülkemizin en önemli üreticileri arasında yer alan PMS Alüminyum, global büyüme yolculuğuna hızla devam ederken, markalaşma çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
  • Sürdürülebilir geleceğe katkı sağlama odaklı ilerleyen PMS, markalaşma çalışmaları kapsamında ‘Geleceğe deneyim katıyoruz’ sloganına marka tescili aldı.

Alüminyum sektöründe 1988 yılından beri üretim yapan ve sektörün Türkiye’deki en önemli üreticileri arasında yer alan PMS Alüminyum, global büyüme yolculuğuna hızla devam ederken, markalaşma çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Alüminyum sektörünün en önemli üreticileri arasında yer alan PMS Alüminyum, markalaşma çalışmaları kapsamında Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından ‘Geleceğe deneyim katıyoruz’ sloganına marka tescili aldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan PMS Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Merve Önsever Çağlayan, firma olarak globalde büyürken markalaşma çalışmalarını da sürdürdüklerine dikkat çekti. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, dünyanın her yerinde son derece başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade eden Çağlayan, “Otomotiv, savunma sanayi, havacılık, raylı sistemler, beyaz eşya, makine sanayi, solar enerji ve inşaat gibi pek çok sektöre yönelik güçlü bir üretim gerçekleştiriyoruz. Yerli ve milli üretim önceliğiyle, AR-GE ve katma değerli üretim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunun yanında, çok önem verdiğimiz markalaşma çalışmalarımızı da sürdürüyoruz” diye konuştu.

10 yıl süreyle korunmak üzere tescil edildi

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlediklerine dikkat çeken Çağlayan, bu doğrultuda ‘Geleceğe deneyim katıyoruz’ sloganlarına marka tescili aldıklarını kaydetti. Marka değerinin stratejik olarak çok önemli olduğunu dile getiren Çağlayan, “Slogan markanın imajını ve kimliğini simgeleyen cümledir.  Buna bağlı olarak da sloganlar markalar için oldukça önemli bir yere sahiptir. Bunun bilincinde olan ve sürdürülebilir bir büyüme hedefleyen bir firma olarak, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından ‘Geleceğe deneyim katıyoruz’ sloganımıza marka tescili aldık. Sloganımız, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında 10 yıl süreyle korunmak üzere tescil edildi” diye konuştu.

Dünya çapındaki büyüme hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyeceklerini dile getiren Çağlayan, yerli ve milli üretim önceliğiyle hareket ederek, alüminyum sektörüne değer katmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ