Demokrat Zafer

BB YAPI TASARIM, TÜRKİYE’NİN MARKASI OLUYOR

BB Yapı Tasarım ve İnnox Reklam Ajansı, kısa zamanda Batman’dan bölgeye yayılmayı başardı.
Kaliteli hizmet anlayışıyla 5 ay gibi kısa bir sürede kendini tasarım ve reklam piyasasına kabul ettiren BB Yapı Tasarım ve İnnox Reklam Ajansı, kentin yanı sıra Türkiye’nin saygın ve sayısız kurumsal firmalarının işlerini yapmaya başladı.
KURUMSAL FİRMALARIN TERCİHİ OLDU
BB Yapı Tasarım ve İnnox Reklam Ajansı başta A101 Zincir Marketleri olmak üzere, Çömçe Et Lokantası, TEKSİAD, Forex Tekstil, Özel Zilan Hastanesi, Raman Kasabı, Emlak 72, Century21, Dünya Ağız ve Diş Sağlığı, Seyrekoğulları Vodafone, BHA Medya Grubu, Karaman Yapı ve daha birçok kurumsal firmalarının İlk tercihi oldu. Kısa zamanda Batman’ın yanı sıra; Diyarbakır, Siirt ile Mardin il ve ilçelerinin işlerini yapmaya başlayan BB Yapı Tasarım ve İnnox Reklam Ajansı, kalitesinden asla ödün vermiyor. Sahipliğini aynı zamanda Çömçe Et Lokantasının da yöneticilerinden olan Nurullah Batar ile ortakları Yüksel Beyazıt ve Sefa Ekdi yapıyor.
“BATMAN’IN TÜRKİYE MARKASI OLMAK İSTİYORUZ”
Hedeflerinin ‘BB Yapı Tasarım ve İnnox Reklam Ajansı’ olarak Batman’ın Türkiye markası haline gelmek olduğunu belirten Nurullah Batar; “Petrol kentimiz Batman’da ilk işimiz olan Çömçe Et lokantası gibi, BB Yapı Tasarım ve İnnox Reklam Ajansımızı marka haline getirmektir. %100 müşteri memnuniyetiyle çalışıyoruz. Bunun yanı sıra ilimizde ihtiyaç duyduğumuz tasarım ve reklam alanında da uzman ortaklarımızla birlikte 5 ay önce girmeye başladık. Çok şükür işlerimizdeki kalite, güven ve zamanında verdiğimiz hizmetlerle müşterilerimizin güvenini ve saygısını kazandık.” diye konuştu.


“HEDEFİMİZ ÜRETİME DAYALI ÇALIŞMAK”
BB Yapı Tasarım ve İnnox Reklam Ajansı, üretime dayalı projelerinin olduğunu belirten Nurullah Batar bunun alt yapısını projelendirmeye başladıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “İlk etapta 10 kişilik uzman ekibimizle çalışmaya başladık. Üretime geçtiğimiz zaman istihdam edeceğimiz personel sayımızda artış olacak. Fiyat politikamız kaliteyle doğru orantılıdır.

Esnaflarımızı, kurumsal firmalarımızı, özel yapı ve tasarım işi yapanları Batman-Siirt Çevre Yolu Wolswogen Bayisi yanında bulunan merkezimize çay ve kahve içmeye bekliyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ