Demokrat Zafer

PORTEKİZLİ MARKA PARFOIS TÜRKİYE’DEKİ MAGAZA SAYISINI 5’E YÜKSELTTİ

Dünyaca ünlü kadın moda aksesuarları markası PARFOIS, City’s Kozyatağı’nda açtığı beşinci mağazası ile moda severlerle buluşmaya daha fazla noktadan devam ediyor

Portekiz asıllı aksesuar ve kıyafet markası PARFOIS, Türkiye’deki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Özgün tasarımları ve ürün çeşitliliği ile her tarza ve zevke hitap eden marka, Mall Of İstanbul, Forum İstanbul, Emaar Square Mall, City’s Nişantaşı’nda açtığı mağazalarından sonra City’s Kozyatağı’nda beşinci mağazası ile moda severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Çanta, cüzdan, takı, giyim, ayakkabı, saat, gözlük ve çeşitli aksesuarlar dahil olmak üzere farklı kategorilerden ürünlerin yer aldığı PARFOIS mağazasında, Sonbahar-Kış 2023/24 koleksiyonu dahil olmak üzere markanın tüm yenilikleri sunuluyor. Koleksiyonda, rahat ve gündelik kullanımdan özel etkinliklere kadar yaşamın her alanında kullanabileceğiniz son moda trendleri yansıtan ürünler yer alıyor.

Beyaz renklerin hakim olduğu modern dokusu ile dikkat çeken mağaza iç mekan bitkileri ile de hem sürdürülebilirliğe dikkat çekiyor hem de ziyaretçilerine rahat ve huzurlu bir alışveriş imkanı sunuyor.

PARFOIS Hakkında:

PARFOIS, 1994 yılında Portekiz’de kurulmuş bir kadın moda aksesuarları markasıdır.

Şu anda 70’ten fazla ülkede 1000’den fazla mağazası ile faaliyet gösteren marka, dünyanın birçok noktasında mağaza açılışlarına devam etmektedir. Son yıllarda, parfois.com adresi üzerinden aktif devam eden dijital ticaret platformunu, çok kanallı pazarlama stratejisi ışığında tüm ülkelerde geliştirmeyi hedeflemektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ