Demokrat Zafer

BBP Osmangazi’de Yeni Atama; “İlçemizde Birlik’i Tesis Edeceğiz!”

Büyük Birlik Partisi’nde atama heyecanı! Meslektaşımız Mahmut Yayla, Osmangazi’ye ilçe başkanı olarak atandı. 10 aralık pazar günü Atatürk Merinos Kongre Salonu Hüdevandigar Salonunda saat 11,00 de gerçekleşecek 12’ci Olağan Kongre öncesi Başkan Mahmut Yayla kurmayları, İlçe Sekreteri Mergül Demircan, Kadın Kolları Başkanı Güliz Yavaş, Gençlik Kolları Başkanı Hacer Abacı, İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Sabahat Yayla, İlçe Çevre Politikaları Başkanı Ferhat Yılmaz, Mahalli İdareler Başkanı Ömer Özyigit ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehreüstü Meydanı’na çıkarak vatandaşla buluştu. Buluşmaya BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfaltlı’da katılarak Osmangazili yöneticlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfaltlı; “Osmangazi’de yeni atanan başkanımız Mahmut Yayla kardeşimize ve yönetimine başarılar diliyorum. Bursa’nın büyük coğrafyasında siyaset yapmak çok zordur. Biz şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun aziz değerlerini yaşatmak için çıktığımız bu kutlu yolda elimizi taşın altına koyarak siyaset yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

İlçe Başkanı Mahmut Yayla; “Büyük Birlik ailesinin bir ferdi olarak 1 milyona yaklaşan kendi içinde başlı başına bir metropol büyükşehir olan ilçemizde yarasını sarmadığımız, dertlerini çözmek için çaba harcadığımız, evine ekmek götürebilmenin derdine düşüp günlük hayata tutunmaya çalışan vatandaşın elini tutarak siyasete farklı bir tat katmak hedefimiz olacak.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ