Demokrat Zafer

TÜRK EĞİTİM VAKFI, FELİS ÖDÜLLERİ 2023’TE “BU ÇANTA KİMİN?” ve “OKUSUN CUMHURİYETİN GELECEĞİ OLSUN” PROJELERİYLE DÖRT ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ!

Etkili yaratıcılığı ödüllendirme misyonuyla bu yıl 18’inci kez gerçekleştirilen Felis Ödülleri’nden, Türk Eğitim Vakfı’nın “Bu Çanta Kimin?” ve “Okusun Cumhuriyetin Geleceği Olsun” projelerine iki Felis ve iki başarı ödülü!

Felis Ödülleri 2023’ün Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ödül töreninde Türk Eğitim Vakfı’nın “Bu Çanta Kimin?” projesi Gerilla Pazarlama ve Kaliteli Eğitime Erişim kategorilerinde iki Felis ödülüne ve Viral Fikirler kategorisinde başarı ödülüne; “Okusun Cumhuriyetin Geleceği Olsun” projesi ise Kaliteli Eğitime Erişim kategorisinde başarı ödülüne layık görüldü.

TEV“Bu Çanta Kimin? projesiyle çantayla en temel ihtiyaçlarını karşılayamayan öğrencilerin yaşadıkları zorluklar nedeniyle eğitimlerini, hayallerini yarıda bırakmak zorunda kaldıklarına dikkat çekiyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlanan “Okusun Cumhuriyetin Geleceği Olsun” kampanya filminde ise okuma arzusu ve azmiyle dolu ancak maddi imkânları yetersiz gençlerimize dikkat çeken TEV, tüm eğitim dostlarını cumhuriyet gençlerine destek olmaya davet ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ