Demokrat Zafer

MANCHESTERLI KOMEDYEN BRENNAN REECE TÜRKİYE’YE GELİYOR

BKM Organizasyonu ile, Manchesterlı komedyen Brennan Reece kahkaha vadeden gösterisi ile 22 Kasım Çarşamba akşamı İstanbul Komedi Festivali kapsamında İstanbul’da seyircisiyle buluşacak!

BKM Organizasyonu ve Maximum Kart ana sponsorluğunda şehre kahkahayı getiren İstanbul Komedi Festivali, Manchesterlı komedyen Brennan Reece’i “Kalabalık”  (Crowded) adlı gösterisi ile, 22 Kasım Çarşamba akşamı Maximum Uniq Box’ta Türk seyircisi buluşturacak.

Brennan Reece hayatının çoğunu kalabalıkları eğlendirerek geçirdi. Son zamanlarda kendisinin insanlardan biri olmadığını keşfetti. Evde kalıp banyoda Dido’yu dinlemeyi tercih ederdi. Ancak birkaç yıllık izolasyonun ardından Brennan, komik hikayeler, yürek burkan hikayeler ve olağanüstü kalabalık çalışmalarıyla dolu gösterisiyle gerçek hayattaki insanlarla yeniden bağlantı kurmaya hazır. “Bu bir karantina şovu değil. Kulağa gerçekten “tecrit” gibi geliyor değil mi? Ama değil. Söz. Bu senin, benim ve diğerlerinin hakkında bir gösteri” diyor Brennan Reece…

Maksimum eğlence ve maksimum kahkaha için, 22 Kasım’da Maximum Uniq Box’ta. Manchesterlı komedyen Brennan Reece’in kahkaha vadeden gösterisini kaçırmayın!

“Gelecek vadeden -ki öyle umuyorum – bir komedi.”

★★★★★ VoiceMag.uk

“Eğlendirici”

★★★★½ Chortle.co.uk

“Muhteşem”

★★★★ List

“İş Bankası kartlarına %20, Maximiles Black ve Privia Black’e %40 ve Maximum Genç Kart sahiplerine %20 indirim uygulanacak etkinliğin biletleri satışta”.

*Gösteri dili İngilizce

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ