Demokrat Zafer

BİLETLERİ TÜKENEN GÖSTERİ: ESTETİK SOHBETLER

BİLETLERİ TÜKENEN GÖSTERİ:
“DOKTOR ALİ KERİM DİLER İLE ESTETİK SOHBETLER”

SEYİRCİDEN BİR KEZ DAHA TAM NOT ALDI

BKM Organizasyonu ile, bu yıl Maximum Kart ana sponsorluğunda 6. kez gerçekleşen İstanbul Komedi Festivali; geçtiğimiz yıl ilk kez seyirci ile buluşturduğu, festivale özel olarak hazırlanan gösterilerden “Doktor Ali Kerim ile Estetikler Sohbetler”i bu yıl da Maximum Uniq Box’da ağırladı.

Biletleri tükenen gösterisinde Doktor Ali Kerim Diler; mesleği ile ilgili merak edilenleri ve mesleğini icra ederken tanık olduğu eğlenceli anılarını “Doktor Ali Kerim ile Estetik Sohbetler”de anlattı.

“Estetik Sohbetleri”i izlemeye gelen isimler arasında Didem Uzel, Emel Müftüoğlu, Esra Ronabar & Barış Falay, Nuri Harun Ateş, Şükrü Avşar, Tuana Türkay ve Yıldız Kültür’de vardı.

30 sene önce Türkiye’de henüz Medikal Estetik nedir bilinmezken, Milano’da eğitimini alan ve ülkemizde bu alanın öncülerinden olan Doktor Ali Kerim Diler, İstanbul Komedi Festivali kapsamında; “Estetik nedir?”, “Neye Güzel denir?”, “Selüliti kalıcı yok etmek mümkün mü?, “Botoks yılan zehiri midir? “Sosyal medyadan doktor bulunur mu?” gibi daha bir çok soruyu bir iç dökme hikayesi olarak seyircisi paylaştı.

Gösteri sonunda yapılan mini ankete verilen yanıtlarda ise, kahkahalar havada uçuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ