Demokrat Zafer

ZAPTETME VE SİNDİRME ÇABASI BOŞUNADIR

CHP Bursa’da 26 Mayıs günü yaptıkları afiş çalışmaları nedeniyle gözaltına alınan parti üyelerinin saat 10.00’da duruşması yapılacak. Duruşma öncesi Bursa Adliyesi önünde basın açıklaması gerçekleştirildi.

Afiş çalışmaları sebebiyle gözaltına alınan CHP'li gençlerden duruşma öncesi açıklama

CHP Bursa parti üyelerinden, yaptığı afiş çalışmaları  sebebiyle 26 Mayıs günü gözaltına alınan Mert Can Yıldız, Emrecan Küçükaslan, Onur Polat, Aytaç Şahin, Furkan Yavuz ve Şahin Emir için Bursa Adliyesi önünde basın açıklaması düzenledi.

Yargılanan CHP genç üyeleri adına duruşma öncesi  Aytaç Şahin, “Türk yargı tarihine yine ve yeni bir kara leke çalınacak bugünde bizlere omuz verdiğiniz , dayanışmayı esirgemediğiniz için sizlere minnettarız. Hepinize geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederiz. Hoşgeldiniz, güç verdiniz” diyerek konuşmasına başladı.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEKLERİNE DAİR YEMİNİMİZ VAR”

Şahin, “Bilinmesini isteriz ki bu aciz gelecek katillerine, mafyalaşmış çetelere rağmen biz cumhuriyet  halk partili gençlerin ve burada bizlere dayanışma gösteren herkesin bir yemini var. Çocuklarımızın geleceklerine dair yeminimiz var. Geçtiğimiz seçim sürecinde Altı oklu bayrağın ve tarihin bizlere verdiği sorumluluktan arkadaşlarımız ile birlikte şuana kadar hiçbir şekilde geri adım atmadık, bundan sonra da atmayacağız. Değerli dostlar, birazdan o salona hep birlikte gireceğiz” dedi.

“O SALONA CHP’Lİ OLMANIN GURURUNU TAŞIYAN YURTSEVERLER OLARAK GİRECEĞİZ”

Şahin, “Sessizlik sarmalına teslim olmuş bir yandaş olarak değil, rüşvet zincirine bulaşmış anayasayı by pass etmeye çalışan bir piyon olarak değil,  mafyalaşmış bir çete lideri olarak değil, O salona Cumhuriyet Halk Partili olmanın gururunu taşıyan yurtseverler olarak, Kuvayi Milliye geleneğinin cesareti  ile gireceğiz. Bir avuç genç olarak ‘mazot 40 TL olacak,’ ‘dolar 30 TL olacak,’ ‘ev kiraları yüzde yüz artacak’ dediğimiz için; ‘anayasanın ilk dört maddesi değişmeli,’ ‘bekar ve dul kadınlar sahiplendirilmeli’ sloganlarını seçim bildirgelerine koyan, karanlık zihniyetlerin meclise girmesine karşı mücadele ettiğimiz için yargılanacağız” ifadelerini kullandı.

“İDDİANAMEYİ HAZIRLAYAN MAHKEME ŞUNU BİLSİN Kİ BU ZAPTETME VE SİNDİRME ÇABASI BOŞUNADIR”

Şahin, “Türk yargısının hali malumunuzdur. Haftalardır yargıda rüşvet krizi, üst mahkelemerin anayasayı by-pass hali ortadadır. Yargı adına bu durum utanç vesikasıdır. Ve bugün Bursa’da kendilerini Ankara’da ağababalarına gösterme çabası ve terfi talepnamesi olarak bizlere bu iddanameyi hazırlayan mahkeme şunu bilsin ki bu zaptetme ve sindirme çabası boşunadır. Bizleri korkutmaya çalışanların çabaları boşunadır. Bu dava bizlerin onur madalyası, şeref madalyasıdır.
Avukatlarımız başta olmak üzere bizlere destek veren siz değerli dostlarımıza ve basın emekçilerimize teşekkür eder , saygılar dileriz” diyerek sözlerini tamamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ