Demokrat Zafer

Anadolubank’tan mobil müşterilerine özel kampanya

Kampanya kapsamında Anadolubank Mobil’e giriş yapan mevcut ve yeni müşteriler, Fırsatlar menüsünden çekilişe katılarak iPhone 14, Playstation 5, Airpods Pro, Xiomi Mi Robot Vacuum veya iPad hediyelerinden birini kazanma fırsatı yakalayacak.

Anadolubank, mobil bankacılık uygulaması Anadolubank Mobil üzerinden hediye fırsatlarıyla dolu bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Anadolubank Mobil’de yer alan ‘Fırsatlar’ menüsünden “Bana Özel Fırsatlar” kampanya ekranındaki ‘Katıl’ butonuna tıklayan bireysel banka müşterileri çekiliş hakkı elde edecekler. Her kullanıcının çekilişe bir kez katılma hakkı bulunuyor.

Son gün 31 Aralık saat 23.59

06 Kasım – 31 Aralık (saat 23:59) tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında çekilişe katılan Anadolubank Mobil kullanıcıları 2 adet iPhone 14, 1 adet Playstation 5, 5 adet Airpods Pro, 1 adet XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro ve 1 adet iPad’den birini kazanma şansına sahip olacak.

Mobilden Anadolubank Müşterisi Olmak Görüntülü Görüşmeyle Çok Kolay

Anadolubank müşterisi olmak, Anadolubank Mobil’i ücretsiz olarak indirerek, ‘Anadolu Banklı Ol’ butonuna tıkladıktan sonra gerçekleştirilecek görüntülü görüşme ile son derece hızlı ve kolay. Detaylı bilgi ve yönlendirme için https://www.anadolubank.com.tr/dijital/anadolubankli-ol adresini ziyaret edebilirsiniz.

www.anadolubank.com

Anadolubank hakkında:

1997 yılında HABAŞ Grubu tarafından Özelleştirme İdaresi’nden satın alınan Anadolubank, bugün Türk bankacılık sektörünün dinamik ve saygın kurumları arasında yer almaktadır. 3 şubeyle yola çıkan Banka bugün; 116 şubesi, çalışanları ve iş süreçlerini destekleyen bilişim teknolojileri sayesinde büyümeye ve kendini geliştirmeye devam etmektedir. Verimli, kârlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle kısa sürede çağdaş bankacılığın tüm gereklerini yerine getirerek etkin bir yapılanmaya kavuşmuş, performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başarmıştır. Anadolubank bir Habaş Şirketler Topluluğu iştirakidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ