Demokrat Zafer

Bybit Yeni Dynamic Delta Hedging ile Kurumlar için En İyi Tercih

Bybit, hacim bakımından dünyanın en büyük üç kripto borsasından biri olarak, en son yeniliği olan Dynamic Delta Hedging’in (DDH) lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu son teknoloji risk yönetimi aracı, kurumları ve profesyonel yatırımcıları güçlendirerek piyasa dalgalanmalarını hassas bir şekilde yönetmelerini sağlar.

Dynamic Delta Hedging, yatırımcıların portföylerinin deltasını her altı saniyede bir yeniden kalibre eden otomatik ayarlamalar sunar. Bu, yatırımların sürekli olarak yatırımcıların risk toleransı ve piyasa hareketleriyle uyumlu olmasını sağlayarak ani piyasa değişikliklerine karşı koruma sağlar.

Bybit Co-Founder ve CEO’su Ben Zhou, “Bybit’in Dynamic Delta Hedging’i kurumsal müşterilerimiz için bir nimettir” dedi. “DDH, kripto alanında daha önce görülmemiş bir kolaylıkla piyasa trendlerinin önünde olmalarını, riski en aza indirmelerine ve kârlılığı artırmalarını sağlıyor.”

DDH, Daimi sözleşmeler için alım veya satım emirlerini yatırımcı adına piyasa fiyatından otomatik olarak gerçekleştirerek çalışır. Teknoloji ve ticaret stratejisinin bu kusursuz entegrasyonu, Opsiyon sözleşmelerinin deltasının tam olarak istenen aralıkta kalmasını ve piyasa trendlerine gerçek zamanlı olarak yanıt vermesini sağlar.

Dynamic Delta Hedging’in Faydaları:

  Otomatik Ayarlamalar: DDH, portföyünüzün deltasını her altı saniyede  bir ayarlar  Risk Azaltma: DDH, piyasa dalgalanmalarına maruz kalma riskini önemli  ölçüde azaltır.  Geliştirilmiş Kâr Potansiyeli: DDH, piyasa trendlerinden anında  yararlanma becerisiyle yatırımcılara daha fazla kârlılığın kapısını  açıyor. 

Dynamic Delta Hedging lansmanı, Bybit’in Solana (SOL) opsiyonlarını kısa süre önce piyasaya sürmesinin hemen ardından geldi ve borsayı bu ürünü barındıran iki platformdan biri haline getirerek yatırımcıların SOL pozisyonlarını daha iyi yönetmelerine olanak tanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ