Demokrat Zafer

BÜLENT ERDEN; “ÇAĞRIMA KULAK VER! DERNEKLERİMİZ İÇİN HAREKETE GEÇ! “

Mudanya’nın keskin muhalifi MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ilçe stadı arkasında 10 yıl önce dönemin belediye başkanı Hasan Ertürk tarafından semt pazarı olarak yapılan bina üzerinden sıkıştırdı.

Erden; ” İiçe futbol sahası arkasında dönemin belediye başkanı Sn. Hasan Aktürk tarafından yaptırılan kapalı Pazaryerini çeşitli bahanelerle 10 yıldır açmadınız. Açmadığınız gibi Mudanyalıları ikna eden bir sebep göstermediniz, açıklama yapamadınız.

Fotoğraflarını paylaştığım Teras Park Rezidans Evleri A Blok zemin ve birinci katını kapsayan Kapalı Pazaryeri 10 yıldır atıl vaziyette tutuluyor. Milli bir servet göz göre göre halkın hizmete ihtiyacı varken temizliği ve bakımı yapılmadan pislik içinde çürütülüyor.
ÖNERİM BURASINI DERNEKLERİMİZE TAHSİS EDİNİZ.
Sn. Başkan Mudanya’da faaliyet gösteren DERNEKLERİMİZE bir hizmet yapınız.
Böylelikle mini de olsa DERNEKLER YERLEŞKESİ sözünüzü tutmuş olursunuz. Böylelikle binalarına yıkım kararı çıkan derneklerimiz, yer arayan zor durumda kalan Sivil Toplum Kuruluşlarımız Mudanya Belediyemizin sağladığı yerde güven içinde toplumumuza hizmet üretebilir kanaatindeyim.
Ve en kısa zamanda yüz bini deviren nüfusuyla Mudanyamıza yakışır seminer salonu, sergi salonu, sosyal donatılarıyla birlikte düşünülmüş bir dernekler yerleşkesi inşaa edilmelidir. Önerim zor durumda olan ve yer kaygısıyla hizmet üretmekten çok günleri yer aramakla geçen, yüksek kiraları düşünen derneklerimiz için acil ve geçici bir hizmet önerisidir.
Belediye Başkanı Sn. Hayri Türkyılmaz’ın bu önerimi dikkate almasını ve şu an yer sıkıntısı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren derneklerimizin üzerindeki bu yükü kamu yararı adına belediyemizin üstlenerek halka hizmet odaklı bir icraatı gerçekleştirmesini temenni ediyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ