Demokrat Zafer

Niloya ve Arkadaşları İstanbul’daki Minik Dostlarını Eğlenceye Davet Ediyor

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte minik dostları ile buluşuyor. Kahramanlar, interaktif gerçekleştirecekleri gösterileri ile miniklere keyifli, bir o kadar da eğlenceli anlar yaşatacak. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları, 11 ve 12 Kasım tarihlerinde 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde 3 seans halinde Fatih Historia Alıveriş Merkezi’nde ücretsiz olarak sevenleriyle bir araya gelecek.

TRT Çocuk ekranlarında ve 5 buçuk milyon abone sayısıyla YouTube kanalında maceralarını paylaşan Niloya, 7’den 70’e herkesin İstanbul’da açıyor. Her gün yeni şeyler öğrenen, öğrendikçe daha çok merak eden, merak ettikçe de mutlu olan Niloya ve arkadaşları hafızalara kazınan şarkıları ve dansları ile interaktif bir gösteriye imza atacak.

Kahramanlar, 11 ve 12 Kasım tarihlerinde Fatih Historia Alışveriş Merkezi’nde çocuklara unutamayacakları anılar yaşatacak. 13.00-15.00-17.00 saatlerinde 3 seans halinde ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, ismini ‘mutluluktan’ alan sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya ve arkadaşlarının gösterileriyle doyasıya eğlenecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ