Demokrat Zafer

ÇÖPTE TÜRK BAYRAĞINI BULUP ASAN ERCAN AKYOL’A BAŞKAN IŞIK’TAN ANLAMLI ZİYARET

Gürsu’nun Yenidoğan Mahallesi’nde yaşayan Ercan Akyol, çöpte bulduğu  Türk Bayrağını temizleyip önce üç tekerlekli aracına, daha sonra da evinin balkonuna asarak gönülleri fethetmişti. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Ercan Akyol’u evinde ziyaret ederek ona Türk Bayrağı hediye etti.

ÇÖPTEKİ TÜRK BAYRAĞINI ASIP HERKESİ DUYGULANDIRMIŞTI

Gürsu’da, geri dönüşüm malzemeleri toplayarak geçimini sağlayan 32 yaşındaki Ercan Akyol, akşam mesaisinde bir çöp konteynerinde Türk bayrağı olduğunu fark etti. 3 çocuk babası Akyol’un çöpten bayrağı alıp düzelterek akülü aracına astığını gören bir kişi, bunu kendisinden ondan habersiz cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından çok sayıda kişi, Türk bayrağına gösterdiği hassasiyetten dolayı Akyol’u kutladı.

Akyol’un evine getirdiği bayrağı ise eşi yıkayıp temizleyerek balkonlarına astı.

Sosyal medyada Ercan Akyol’u izleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Akyol ve ailesine evlerinde ziyarette bulundu. Başkan Işık,  Ercan Akyol’a yeni Türk Bayrağı hediye etti.  Başkan Işık ile aile bireyleri, balkondaki yıpranmış bayrağı indirerek yerine bu bayrağı astı.

Gürsu Belediye Başkanı  Mustafa Işık, ziyarette yaptığı konuşmada, millet olarak vatana ve bayrağa karşı sevincin ve hassasiyetlerinin çok fazla olduğunu söyledi.

Bu anların sosyal medyada paylaşıldığını hatırlatan Işık, “Ercan kardeşimizin ne kadar güzel, ne kadar hoş bir davranış yaptığını Türk milleti de benimsemiş oldu. Kardeşimizi bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyorum. Çünkü biliyorsunuz biz Türk milleti olarak vatan ve bayrak bizim için çok önemlidir. Ercan evine asmak için daha büyük bir Türk bayrağı istedi. İnşallah daha büyüğünü Ercan’ın binasından aşağı sallandıracak şekilde kendisine vereceğiz.” diye konuştu.

99452abb-e3ef-4298-bb9d-38ed5ee1f495.jpeg

64619057-23c4-483a-8982-493fe2e82177.jpeg

3eedb9f8-d10f-4286-ae0b-29b2b0b387ad.jpeg
9e76d772-538b-48fe-8c84-d923fe8e4e5e.jpeg

Ziyaretten son derece mutlu olan Akyol ailesi Başkan Işık ile hatıra  fotoğrafı da çektirdi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ