Demokrat Zafer

GHO, Rescon Expo’da Yeni Bağlantılara İmza Attı

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), bu yıl 2’ncisi düzenlenen Rescon Expo Emlak İnşaat ve Kentsel Dönüşüm fuarında yeni iş bağlantılarına imza attı.

GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır, 2016 yılından beri yükselen bir ivmeyle hizmet ağını geliştirdiklerini belirterek, Rescon Expo’da, yurt içi ve yurt dışındaki portföylerini tanıttıklarını söyledi.

Fuar İzmir’de düzenlenen ve 3 gün sürecek organizasyon için hazırladıkları geniş stantlarında konuklarını ağırladıklarını kaydeden Çalgır, GHO bünyesindeki markaları Taş Ev Türkiye ile tiny house’daki çözüm ortakları Piccolavita’yı da ziyaretçilerin beğenisine sunduklarını dile getirdi.

HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYORUZ

GHO’nun yurt genelindeki yapılanmasını sürdürdüğüne dikkat çeken Hasan Can Çalgır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konut, arsa, ticari alan satışlarının yanı sıra; Kuzey Kıbrıs, Karadağ ve Amerika’da da iş ortaklıklarımız ve yeni portföylerimiz bulunuyor. Yurt dışındaki yatırım fırsatlarını da artık ülkemizdeki yatırımcılara sunabiliyoruz. Bir yandan da Taş Ev Türkiye markamızla önemli bir ivme yakaladık. Özellikle sahil kesimlerinde yeni projelere imza atıyoruz. Foça, Mersin ve Yalova’da hem müstakil hem de site tarzındaki taş evlerimizle sektörde büyümemizi sürdürüyoruz. GHO olarak yapılanmamız da devam ediyor. Sayı odaklı değiliz. Bizim için önemli olan kalıcı olabilmek ve bulunduğumuz bölgede bir değer yaratabilmek. Hedeflerimiz doğrultusunda yolumuzda ilerliyoruz”

SEKTÖR DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BEKLİYOR

Şu anda gayrimenkul sektörünün en büyük beklentisinin düşük faizli konut kredisi olduğunu hatırlatan Çalgır şu bilgileri verdi: “Bu kredi imkanı yalnızca ilk evini alacak olanlar için değil genele yayılmalı. Geçtiğimiz yıllarda uygulanan kredi faiz kampanyası yeterli hareketi sağlayamadı. Yüzde 1’in altında bir rakamla kredi kullandırılırsa piyasa ancak o şekilde rahatlayabilir. Barınma insanların temel ihtiyacı. Bu nedenle talep her zaman devam edecek, ama insanlar krediye ulaşmakta ve ödemekte zorlanıyorlar. Bu nedenle kiralık konutlara olan talep de çok arttı ve kiralar da yükseldi. Rescon Expo’ya ikinci kez katılıyoruz. Fakat hem katılım, hem de altyapı anlamında fuarın geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum”

50 ŞUBE HEDEFLİYORUZ

Son olarak Didim Akbük’te hizmete açtıkları ofisle birlikte 32 şubeye ulaştıklarını belirten GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza da şunları söyledi: “2023 yılında 32 şubeye ulaştık, 2024 yılında 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Özellikle Mersinden İzmir’e dek olan sahil bandında yeni şubelerle hizmet ağımızı genişleteceğiz. Genel müdürlüğümüzü de İstanbul’dan İzmir’e taşıdık. Burada yeni bir yapılanma içindeyiz. Artık daha da güçleneceğiz. Ofislerimize yönelik kurum içi eğitimler de sunmaya devam ediyoruz. Brokerlar, asistan ve diğer personellere satış, pazarlama, iletişim ve yasal prosedürler gibi farklı başlıklarda güncel bilgiler sunacağız. Kıbrıs ve Karadağ için de master franchise modelinde yeni şubeler açmak için görüşmelerimiz sürüyor. Bu ofisler hem kendileri satış yapacak; hem de yeni ofislerin açılmasına olanak tanıyacak. İkinci kez katıldığımız Rescon Expo fuarında hem kendi portföyümüzü tanıtıyoruz; hem de GHO bünyesinde hizmet vermek isteyenler için yeni ofis fırsatlarını da anlatıyoruz”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ