Demokrat Zafer

Algomedi Bilgi Teknolojileri’nde yeni atama

Yurt dışında ve Türkiye’de gerçekleştirdiği başarılı yazılım projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Algomedi, Satış ve Pazarlama Direktörü olarak Ernur Öktem’i kadrosuna kattığını duyurdu.

Özel yazılım projeleri, BPO (Business Process Outsourcing), ticari dış kaynak tedariği ve kurumsal yazılım geliştirme alanlarında faaliyet gösteren Algomedi’nin genel müdürlüğü İzmir’de bulunurken, Avrupa ofisi ise Hannover, Almanya’da konumlanmıştır.

Ernur Öktem, 1999 yılından bu yana teknoloji sektöründe çeşitli firmalarda satış ve pazarlama yöneticiliği görevlerini üstlenmiş ve çok sayıda kamu/özel sektör projesinde yer almıştır. İstatistik lisansına ek olarak Yönetim Bilişim Sistemleri yüksek lisans derecelerine sahiptir.

Kasım 2023 itibariyle göreve başlayan Ernur Öktem, Algomedi’de tüm yurtiçi satış ve pazarlama faaliyetlerinin yanı sıra Türkiye çözüm ortakları yapılanmasından da sorumlu olacaktır.

Algomedi hakkında

2019 yılında kurulan Algomedi, yazılım mühendisliği alanında faaliyet gösteren bir şirkettir. Ülke genelinde geliştirilecek teknoloji çözümlerinin, ülkemizin finansal kurtuluşunda önemli bir rol oynayacağına inanan Algomedi, 35 kişilik uzman kadrosuyla çalışmalarına devam etmektedir. Şirket, sayısız başarılı ve ödüllü projeye imza atmıştır, bu başarılarını platform bağımsız yeni nesil teknolojileri ve deneyimli geliştiricileri bir araya getirerek elde etmektedir.

Algomedi, Açık Bankacılık, Liman Yönetimi, Tersane Yönetimi, Varlık Yönetimi, Filo Takibi, Tıp Bilişimi, Aktif ve Pasif RFID sistemleri, RTLS, Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi gibi alanlarda özel çözümler sunmaktadır. Aynı zamanda BPO (Business Process Outsourcing) hizmeti de sunarak yazılım sektörüne geniş bir yelpazede hitap etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ