Demokrat Zafer

Gülçin Ergül New York Times Square’de;

Gülçin Ergül, New York Times Meydanı’ndaki dev dijital ekranı süsledi. Güzel şarkıcının fotoğrafı, New York’un meşhur caddesinde gün boyu yer aldı.

Spotify’ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı tüm dünyada yankı uyandırmaya devam ediyor. Aralık ayının EQUAL konuğu ise 16 yıl önce Hepsi Grubuyla müzik sektörüne adım atan ve 12 yıldır kariyerine solo devam eden, R&B – Pop müziğin ülkemizdeki güçlü temsilcilerinden Gülçin Ergül oldu. Sanatçının “Birbirimize İyi Gelmiyoruz” adlı yeni şarkısı kısa sürede 4 milyonu geçmişken, EQUAL Global ve EQUAL Türkiye çalma listelerinde de yerini aldı.

Geçirdiği trafik kazasından hafif yara alarak kurtulan ama sevdiği insanı kaybeden Gülçin Ergül duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Spotify’ın Equal listesinin kapağında yer aldığım ve bu billboard’da çıkacağımı duyduğun an çok gururlanmıştın… Aslında 14 Aralık’tan itibaren New York Times Meydanı’nda billboard’da yer alıyoruz. Bu bizim başarımız; senin başarın. Şimdi de bu başarımızı izliyor ve gülümsüyor olduğunu hayal ve temenni ediyorum.

Seni sınırsızca seviyorum. “

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ